GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LeBron se emotivno oprostio od Kobea (VIDEO)

LeBron se emotivno oprostio od Kobea (VIDEO)
OPROŠTAJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.02.2020 / 12:34
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Emotivno je sinoć bilo u Staples Centeru gdje su se navijači i igrači oprostili od tragično preminulog Kobea Bryanta.

Brojni poznati pjevači izveli su nekoliko brojeva za legendarnog Bryanta, a u jednom trenutku mirkofon u ruke je uzeo i LeBron James.

- Zajedno sa suigračima želim nastaviti njegovo naslijeđe, ne samo ove godine, nego dok god igramo košarku, jer je to ono što bi želio Kobe Bryant. Slavimo momka koji je došao ovdje sa 18 godina, umirovio se sa 38 i postao vjerojatno najbolji otac kojeg smo vidjeli u posljednje tri godine", rekao je James u svom govoru u kojem je citirao i Bryantove riječi izrečene nakon što je odigrao posljednju utakmicu za Lakerse - "Mamba out".

Upravo mambu dao je istetovirati LeBron na svoju nogu, a kako ona zapravo izgleda otkrio je svijetu na svojem Instagram profilu. Inače 'mamba' je nadimak koji je Bryant za života dao sam sebi, a uz zmiju tu su još brojevi  8 i 24 koje je nosio na dresu.

Tagovi: LeBron James, Kobe Bryant, LA Lakers
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE