GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kuluševski i Betancourt u Tottenhamu

Kuluševski i Betancourt u Tottenhamu
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.01.2022 / 20:57
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Švedski napadač Dejan Kuluševski i urugvajski veznjak Rodrigo Bentancur napuštaju Juventus iz Torina kako bi se pridružili londonskom Tottenhamu, objavila su dva kluba u ponedjeljak nekoliko sati prije kraja zimskog prijelaznog roka.

Velika nada švedskog nogometa Kuluševski (21), stigao je u Italiju prije 18 mjeseci za 44 milijuna eura kako bi postao jedan od predvodnika novoga Juventus, a sada ga prodaju pod sličnim financijskim uvjetima Tottenhamu. Londonski klub će prvo platiti 10 milijuna eura za posudbu na 18 mjeseci, do lipnja 2023., a zatim će ga morati otkupiti, prema određenim sportskim kriterijima, za 35 milijuna eura.

Bentancur (24) je u Torinu od 2017, a prodan je za odštetu od 19 milijuna eura, čemu se može dodati 6 milijuna eura bonusa vezanih uz sportske kriterije.

Ova dvojica igrača stižu kao pojačanja koje je tražio trener Spursa Antonio Conte, koji je imao priliku upoznati obojicu igrača u protekle dvije sezone u Serie A, a nije nevažno što će donijeti Juventusu nešto svježeg novca nakon uloženih 70 milijuna eura da se dovede srpski napadač Dušan Vlahović.

Oslobodili su i prostor u proračunu za švicarskog internacionalnog veznjaka Denisa Zakaria, a Juve bi se također trebao osloboditi velškog veznjaka Aarona Ramseya, koji će na posudbu u Glasgow Rangersu.

Veznjak Tanguya Ndombelea iz Tottenham Hotspura vratio se u bivši klub Lyon na posudbu do 30. lipnja 2022. s opcijom otkupa za 65 milijuna eura. Ndombele, koji se pridružio Spursima iz Lyona za klupski rekord od 73 milijuna dolara u 2019., nije uspio impresionirati u Engleskoj, a navijači su ga izviždali kada je zamijenjen protiv Morecambea u FA kupu ranije ovog mjeseca.

Tagovi: Dejanb Kulušvski, Rodrigo Betancourt, Tottenhamu
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE