GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kukoč: Igrači su danas razmaženi

Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.03.2024 / 08:17
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.

Legenda europske i svjetske košarke imao je samo riječi hvale za Željka Obradovića, a otkrio je i može li se legendarni trener crno-bijelih snaći u NBA ligi:

“Bilo mi je jako drago da su ga tako dočekali u Splitu. Nije tajna da je on možda i najbolji trener ikada, pogotovo u zadnjih 20 godina. Poznavao ju je i dok je bio playmaker reprezentacije. Nema sumnje o kakvom se treneru radi. Mnogo je igrača koji su samo igrali, ali njega je zanimao i trenerski posao. Ne sumnjam da bi uspio u NBA. Ako se uzme njegovo košarkaško znanje, sigurno bi uspio.

“Ako uzmete njegov način komunikacije, ne znam bi li igrači u Americi to preživjeli, iako je na njima. Igrači su danas razmaženi…”, rekao je Kukoč.

Legendarni košarkaš iznio je svoje dojmove nakon utakmice između beogradskog kluba i Olimpijakosa, a osvrnuo se i na prijem navijača Partizana:

“Hvala im na tome. Svaki put sam bio srdačno dočekan u Beogradu. Ne može se uvijek pobjeđivati, atmosfera je jednostavno bila takva. Svi igrači imaju želju igrati dobro u ovoj atmosferi, samo su neki igrači malo jače pogođeni. Imao sam osjećaj da Partizan kontrolira utakmicu, bilo je 13 koševa razlike i pomalo su me iznenadila nonšalantna dodavanja i izgubljene lopte. Olympiakos je agresivnom obranom preokrenuo utakmicu u svoju korist. Nakon toga Partizan je izgubio ritam, to se ne bi smjelo dogoditi. Kada uđete u posljednje dvije minute u neriješenom rezultatu, tim sa zamahom pronalazi način da dobije utakmicu. Partizan je imao dobre šuteve na kraju, ali su išli van obruča. Sve u svemu, Grci su zasluženo pobijedili.”

Legendarni košarkaš je naglasio koliko je važno prenijeti znanje na igrače i cijelu košarkašku organizaciju, što mnoge zvijezde ovog sporta nisu uspjele:

“Da bi danas bio trener, moraš biti i roditelj, i trener, i psiholog. Jedno je imati košarkašku loptu u malom prstu, a drugo to znanje prenositi dalje. Michael Jordan će za mene uvijek biti najveći, ali nije bio baš uspješan kao generalni menadžer. Kad su on i Phil Jackson došli u nove uloge, nisu se najbolje snašli. To je razlika.”

Tagovi: kukoč, obradović, partizan, bulls
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE