GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kukoč i Rađa bili na meti Partizana, ali...

Kukoč i Rađa bili na meti Partizana, ali...
SJEĆANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.03.2024 / 17:05
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - U subotu je na 71. Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma prikazan film 'Magična sedmica' o životu i košarkaškoj karijeri Tonija Kukoča, čiji je autor poznati bosanskohercegovački komentator Sabahudin Topalbećirević.

Nakon premijere filma u Sarajevu i prikazivanja u Splitu, 'Magična sedmica' je prikazana u Beogradu, a Dom Omladine je bio pun do posljednjeg mjesta.

Nakon završetka filma uslijedio je petominutni pljesak publike, a tijekom govora Kukoča su svladale emocije, te je u jednom trenutku i zaplakao.

Inače, boraveći u Beogradu, Kukoč je bio i gost Sport Kluba, gdje je otkrio anegdotu vezanu uz košarkaški klub Partizan.

'Partizanova je publika školovana i znaju prepoznati talente. Ne mrze te kao osobu nego kao igrača. Možda su i ljubomorni što ne igraš za njih. Bilo je nekoć davno šanse da čak i ja i Dino (op.a. Rađa) u paketu dođemo u Partizan, ali to se nije dogodilo jer su ljudi iz Jugoplastike reagirali na vrijeme', otkrio je legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč, koji je nosio dres Jugoplastike i Benettona te potom NBA klubova: Chicago Bullsa, Philadelphia 76ersa, Atlanta Hawksa i Milwaukee Bucksa.

Objasnio je Kukoč o čemu se radilo i kada se to točno dogodilo.

'Bili smo na pripremama reprezentacije u Puli. Došao je Kićo (op.a. Dragan Kićanović) i rekao da potpisujemo ugovor ako smo zainteresirani. Mi smo kao djeca odmah zvali roditelje u Split i ljude iz Jugoplastike. Oni su nam rekli da se zatvorimo u sobu i nikome ne otvaramo dok oni ne dođu iz Splita. I došli su tu večer i potpisali smo ugovore'.

Tagovi: kukoč, rađa, partizan, kićanović
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE