GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kovačić bi mogao pojačati talijanskog velikana

Kovačić bi mogao pojačati talijanskog velikana
POJAČANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.03.2023 / 16:20
Autor: SEEbiz
LONDON - Mateo Kovačić s Chelseajem ima ugovor do ljeta 2024. godine, a u posljednjih nekoliko utakmica predvodio je Bluese s kapetanskom vrpcom.

No, kako je nogometno tržište gotovo uvijek aktivno, tako s Apenina dolaze zanimljive informacije o mogućoj promjeni sredine hrvatskog reprezentativnog veznjaka.

Naime, portal Planet Milan donosi ekskluzivnu vijest o sastanku tehničkog i sportskog direktora Milana Paola Maldinija i Frederica Massare u jednom londonskom hotelu. Dužnosnici Rossonera sastali su se, tvrde Talijani, upravo s Kovačićem i njegovom pratnjom.


"Bivši igrač Reala Madrida i Intera zapravo se ponudio Milanu jer namjerava napustiti Bluese na kraju sezone. Volio bi se vratiti u Milan nakon što je godinama igrao za Nerazzurre‘‘, izvještava Planet Milan.

Čak i ako je ova informacija točna, još je dalek put do realizacije eventualnog transfera. No, pod pravim uvjetima sve je moguće.

Valja naglasiti da Kovačić, prema podacima koje je objavio ‘Calcio & Finanza‘, u Londonu godišnje zarađuje 3.2 milijuna eura u neto iznosu.

Njegova je tržišna vrijednost na Transfermarktu procijenjena na 40 milijuna eura.

Tagovi: Mateo Kovačić, Chelsea, AC Milan, Paolo Maldini
PROČITAJ I OVO
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
SLUŽBENA POTVRDA
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
LIVERPOOL - Dosadašnji trener nizozemskog Feyernooda, Arne Slot, imenovan je novim trenerom Liverpoola.
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
IZBOR
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
BERLIN - Florian Wirtz (21) iz prvaka Bayer Leverkusena izabran je za nogometaša sezone u Bundesligi nakon što je veznjak pomogao svom klubu u osvajanju titule, objavio je Njemački nogometni savez.
Dalić objavio popis za Euro
POPIS
Dalić objavio popis za Euro
ZAGREB - Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo, koje počinje 14. lipnja. Dalić je na preliminarni popis stavio 26 igrača, a devet je dobilo pretpoziv.
Osijek smijenio Zorana Zekića
SMJENA
Osijek smijenio Zorana Zekića
OSIJEK - Zoran Zekić (50) od sljedeće sezone neće biti trener Osijeka. Dan nakon pobjede nad Rijekom i izborenim četvrtim mjestom u SuperSport HNL-u Osijek je otpustio trenera.
Guardiola šokirao navijače Cityja
NAKON SLAVLJA
Guardiola šokirao navijače Cityja
MANCHESTER - Manchester City je obranio naslov prvaka engleske Premier lige nakon što je pred svojim navijačima u posljednjem kolu pobijedio West Ham 3:1. No, u jeku slavlja sve je šokantnom najavom pokvario trener 'građana' Pep Guardiola.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE