GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kovačev Monaco ostao u utrci za naslov prvaka

Kovačev Monaco ostao u utrci za naslov prvaka
FRANCUSKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.04.2021 / 19:47
Autor: SEEbiz / H
MONTE CARLO - Francuski nogometni prvoligaš Monaco, pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača, očekivano je slavio s 3-0 (0-0) protiv posljednjeplasiranog Dijona, koji je već praktično preselio u drugoligaško društvo.

Vodstvo Monacu donio je Crnogorac Stevan Jovetić u 49. minuti, kad je poslao loptu u mrežu nakon što je gostujući vratar obranio kazneni udarac Ben Yedderu. Ovaj se francuski napadač iskupio pogotkom u 63. minuti, a u 89. minuti je dobio novu priliku s bijele točke i postavio konačnih 3-0.

Monaco je sa 65 bodova ostao na trećem mjestu i u utrci za prvaka Francuske. Vodeći Lille bježi mu četiri boda, a drugoplasirani PSG samo bod.

Nogometaši Saint-Etiennea svladali su Bordeaux s uvjerljivih 4-1 (2-1). Trostruki strijelac za pobjednike bio je Tunižanin Khazri (19-11m, 23, 72-11m), a jedan je pogodak postigao Zaydou Youssouf (81). Korejac Hwang je doveo Bordeaux u vodstvo s bijele točke u 9. minuti.

Toma Bašić je za goste odigrao cijelu utakmicu. Bordeaux je doživio treći uzastopni poraz te šesti u zadnjih sedam prvenstvenih kola. Sa 36 bodova je na 15. mjestu i samo šest bodova udaljen od opasne zone. Saint-Etienne je s 39 bodova na 13. poziciji.

Četiri pogotka postigli su i nogometaši Lensa u pobjedi 4-1 nad Lorientom. Kakuta (16-11m), Jean (39), Kalimuendo (55) i Banza (88-11m) bili su strijelci za domaće, a poraz Lorienta ublažio je Moffi (29).

Rennesu je domaću pobjedu 1-0 nad Nantesom donio Terrier (52).

Nogometaši Nice i Reimsa odigrali su bez pogodaka, a po bod su osvojili Brest i NImes odigravši 1-1. Chardonnet (26) je postigao pogodak za Brest, a Kone (11) je bio strijelac za Nimes

Vodeći Lille ima 69 bodova, tri više od drugoplasiranog PSG-a. Monaco je treći sa 62 boda uz utakmicu manje, a Lyon je iz 31 nastupa sakupio 61 bod.

U ovom trenutku Nimes s 30 bodova drži poziciju koja vodi u doigravanje za opstanak u Le Championnatu, dok Nantes (28) i Dijon (15) ispadaju. No, do kraja je ostalo još šest kola.

Tagovi: Monaco, Niko Kovač, Stevan Jovetić, Ben Yedder
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE