GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kouao pao liječnički pregled

Kouao pao liječnički pregled
NOVI PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.02.2024 / 17:20
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Koffi Kouao sve je dalje od dolaska u Dinamo. Desni bek Metza trebao je pokrpati rupu na desnom beku, a jučer je stigao u Zagreb na liječničke preglede, koji su trebali biti rutinski.

No igrač iz Obale Bjelokosti treći je koji je u Maksimiru ove sezone pao na liječničkom pregledu, što je raritet kakav se ne viđa često u ozbiljnom nogometu.

Kouao ima problema s hrskavicom u koljenu zbog čega je na dodatnim pregledima, ali Dinamo već radi na alternativi ako Kouao ne potpiše. Kako doznajemo, u kombinacijama je bivši Hajdukov igrač Fran Tudor, koji trenutačno igra kao kapetan u poljskom prvaku Rakowu.

U Rakowu je od zime 2019. godine kada je došao kao slobodan igrač. Pola godine prije toga Hajduk ga se riješio i pustio ga je besplatno, a Tudor sada igra nogomet karijere. Kao dijete je bio i u Dinamovoj školi nogometa, s 12 godina prešao je u Zagreb, a onda je preko mlade ekipe Panathinaikosa stigao u Hajduk.

On prema Transfermarktu vrijedi 3.5 milijuna eura i ima ugovor do ljeta 2027. godine, a Dinamo se nada da bi ga mogao dobiti za upola manji iznos. Sve pod uvjetom da Kouao zaista padne liječnički pregled, što je ove sezone već zadesilo mladog Alžirca Yacinea Titraouija i već otpisanog Bogdana Mihajličenka.

Kouaov problem nije prevelik, ali Dinamova liječnička služba je zaključila da je problem dovoljan da se možda potraže neka druga rješenja. Kako ljudi koji su ga dovodili nisu imali informacije da ima problema s koljenom zaista je teško objasniti. Kako stvari stoje, Kouao je sve dalje od Maksimira, osim ako klub ne odluči da ga dovede na isti način kao i Mihajličenka - na posudbu, koja se plaćala s obzirom na broj nastupa.

Tagovi: Kouao, Dinamo, Metz, Tudor
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE