GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kiks Hajduka u Varaždinu, Splićani sve dalje od titule

Kiks Hajduka u Varaždinu, Splićani sve dalje od titule
HNL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.02.2024 / 17:22
Autor: SEEbiz

VARAŽDIN - Hajduk je opet kiksao. U 24. kolu SuperSport HNL-a odigrao je 1:1 kod Varaždina iako je gotovo cijelo drugo poluvrijeme igrao s igračem više.

Pred čak 10.399 gledatelja na stadionu Anđelko Herjavec Varaždin i Hajduk odigrali su 1:1. Domaćin je na odmoru imao prednost golom Belcara, Hajduk je u nastavku s igračem više izjednačio prekrasnim golom Sigura, ali do pobjede nije došao i tako je prosuo nova dva vrijedna boda.

Splićani su mogli do vodstva već u osmoj minuti, no Zelenika je glavom (!) obranio pokušaj Kalika s pet metara. Vratar Varaždina istaknuo se i u 38. minuti obranivši udarac Brekala, da bi onda u 40. minuti poveo – Varaždin. Krenula je kontra, Drožđek je ubacio savršeno za Belcara koji je krasno pogodio glavom uz desnu stativu.

Hajdukov trener Mislav Karoglan reagirao je odmah u poluvremenu uvođenjem Mikanovića i Dajakua umjesto Sahitija i Krovinovića.

U 52. minuti Varaždin je ostao s igračem manje nakon što je domaći napadač Dabro zaradio drugi žuti karton zbog prekršaja nad Šarlijom.

Od tog trenutka do kraja utakmice igralo se samo pred vratima domaćih. Hajduk je jurišao na sve ili ništa i relativno brzo je izjednačio. Igrala se 66. minuta kada je Sigur fantastično ljevicom matirao Zeleniku udarcem s 20 metara.

U 78. zabio je i Livaja s doslovno metra udaljenosti nakon glavometa Uremovića i Šarlije u kaznenom prostoru Varaždina, ali VAR soba ustanovila je kako je Uremović bio u zaleđu tako da je gol poništen.

Zbog puno prekida, igralo se čak osam minuta sudačke nadoknade, ali Hajduk ozbiljniju šansu za pobjednički pogodak nije stvorio i završilo je 1:1.

Za poredak to znači da Hajduk ostaje na drugom mjestu s 49 bodova, bodom manje od Rijeke koja u nedjelju igra derbi s Dinamom u Maksimiru. Dinamo je treći s 44. Varaždin je osmi s 26 bodova.

Tagovi: hajduk, varaždin, livaja, karoglan, sigur, belcar, šafarić
PROČITAJ I OVO
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE