GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Karoglan: Čini se da se Livaja ozbiljno ozlijedio

Karoglan: Čini se da se Livaja ozbiljno ozlijedio
UTUČEN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.01.2024 / 20:30
Autor: SEEbiz / index.hr
SPLIT - Rijeka je pobijedila Hajduk 2:1 u utakmici 20. kola SuperSport HNL-a. Hajduk je poveo u 15. minuti golom Rokasa Pukštasa, a Rijeka je u drugom poluvremenu preokrenula sjajnim golovima Jorgea Obregona i Lindona Selahija. Rijeka je prva na ljestvici s 41 bodom, a isto toliko ima i drugoplasirani Hajduk.

"Odigrali smo ratničku utakmicu. Hajduk je iz prve akcije zabio gol, teško je našim stoperima bilo odgovoriti na kvalitetu Livaje. Kad se sve zbroji, bili smo bolji. Mislim da je ovo bila puno teža utakmica od Gorice. Neki igrači su bili umorni. Čestitam im i prva benzinska je opet moja.

Moramo se dobro odmoriti, bio je ovo zahtjevan tjedan, igrali smo u neljudskim uvjetima. Borio sam se za Selahija, teško nam je bilo obojici. On je igrač koji znači jako puno za Rijeku. Da je Hajduk pobijedio, ne bi se isto ništa riješilo. Ovo je maraton. Mislim da ćemo trenirati u Rijeci večeras oko dva sata ujutro.

Pametni ljudi kažu da morate raditi nešto što ne rade drugi. Tako postajete posebni, da ne kažem najbolji. Slijedi nam Istra, ekipa koja teži igri. Imamo sad puno nagaznih mina. Pozivam ljude da nas podrže", rekao je trener Rijeke Željko Sopić nakon utakmice.

"Nisam očekivao ovakvu utakmicu, ovo je težak poraz za nas, čestitam Rijeci. Mislio sam da ćemo imati puno bolje od nogometa. Primili smo dva gola nakon auta, pripremali smo se za to, ali nismo uspjeli zaustaviti. Očekivao sam da ćemo imati puno više loptu i ulaziti u međuprostore.

Ozlijedili su nam se Moufi i Livaja, imali smo dosta peha. Livaja ima problem sa zglobom, mislim da je ozbiljno, imamo i igrače sa žutim kartonima. Morat ćemo se dobro prilagoditi za Osijek. Ovo je maraton. Mislim da ćemo imati svoju šansu za titulu", rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan.

"Odigrali smo jako kompaktnu utakmicu, drugo poluvrijeme je bilo puno bolje od prvog. Bio je ovo dobar derbi za gledatelje. Nismo dovoljno dobri bili u duelima u prvom dijelu. Mislim da je trener pogodio s izmjenama u drugom poluvremenu.

Jako smo kvalitetna momčad, prvo mjesto je izazov za nas. Prije početka sezone smo rekli da idemo kolo po kolo, utakmicu po utakmicu i možemo do naslova", rekao je kapetan Rijeke Nediljko Labrović nakon utakmice.

"Prvo poluvrijeme nas je razočaralo, nitko se nije nametnuo. Ali u drugom je Rijeka dominirala, Hajduk je bio bezopasan, nije mogao izaći iz obrambene linije. Rijeka je zasluženo pobijedila. Hajduk ni Dinamo nisu na top nivou. Rijeka je izuzetno opasna i ima ravnopravne šanse za prvo mjesto", rekao je Samir Toplak u emisiji Max Sporta nakon utakmice.

Tagovi: KAROGLAN, LIVAJA, HAJDUK, RIJEKA
PROČITAJ I OVO
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE