GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kako predvidjeti teniski meč?

Kako predvidjeti teniski meč?
PREDVIĐANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.11.2023 / 13:27
Autor: SEEbiz
Predviđanje ishoda teniskog meča može biti izazovno, ali istovremeno i uzbudljivo. Ali tko inače analizira i predviđa teniske mečeve? Pa to rade iskusni i oni malo manje iskusni kladioničari i teniski treneri. Ovi stručnjaci koriste različite metode i alate kako bi procijenili moguće ishode, oslanjajući se na bogato znanje i iskustvo u sportu.

Kladioničari se često oslanjaju na statističke podatke, uključujući trenutnu formu igrača, njihovu rang listu, povijest međusobnih susreta i performanse na određenim tipovima terena. Ova vrsta analize se ne koristi samo u sportu, možete ju koristiti i na casino igre ili loto.
No strategije nisu potpuno iste, jer na kraju dana na jednoj igri se kladiš na ljude dok u drugoj na automate. Ako želite znati više o tome kako predvidjeti teniski meč i kako pogoditi poljski multi loto, jer zapamtite njihove strategije su slične iako ne iste, saznajte više u nastavku.

Pratite svjetsku rang listu

Način na koji se rangira svjetska lista tenisača je prilično zanimljiv. Sve se vrti oko bodova koje igrači skupljaju kroz godinu, odnosno tijekom zadnjih 12 mjeseci. Što bolje igrači nastupaju na turnirima, to više bodova skupljaju. Ali, nije svaki turnir isti, neki su važniji od drugih.
Na primjer, Grand Slam turniri i ATP Masters 1000 serije su prava zvijezda showa. Ako igrač dobro prođe na jednom od tih turnira, dobiva hrpu bodova. S druge strane, ATP 500 i ATP 250 turniri su također bitni, ali ne donose toliko bodova kao ovi veći.

Kao i u svim sportovima, tenis se sastoji od kombinacije najboljih i onih manje boljih igrača. Praćenje svjetske rang liste dobar je način za praćenje napretka svih igrača.

Provjerite 1 vs 1 Statistike

Statistike 1 vs 1 mogu vam prikazati mnogo toga kada predviđate teniski meč. Ovakav tip analize vam pruža prethodne rezultate između dva igrača, te odmah dobijete i pregled događaja koji ističe gdje su igrači ostvarili pobjede i u kojim turnirima.
Zamislimo ovako, imamo dva igrača, nazovimo ih igrač-A i igrač-B. Oni su se do sad susreli pet puta. U tim susretima, igrač-A je uglavnom bio uspješniji, pobijedio je četiri puta, dok je igrač-B odnio pobjedu samo jednom.

Na prvi pogled, reklo bi se kako je igrač-A jasni favorit, zar ne? Ali, evo zanimljivog obrata. Sve četiri pobjede igrača-A su se dogodile na tvrdim terenima. S druge strane, taj jedan put kada je igrač-B pobijedio, to je bilo na zemljanom terenu. Znači, iako statistika ide u prilog igraču-A, ne smijemo zanemariti činjenicu kako teren igra veliku ulogu. Kad se igra na zemlji, čini se da igrač-B ima prednost.

Ako je sljedeći meč između dva igrača na zemlji, lako biste mogli dobiti vrijedne kvote za pobjedu igrača-B. Još jedan pogled na statistiku također pokazuje kako su svih pet njihovih mečeva bili najbolji od 3 seta i odlučeni su u posljednjem setu. Također biste mogli odlučiti kladiti se kako će biti odigrana tri seta umjesto dva.

Pogledajte statistike performansi profila igrača

Veoma je jednostavno pronaći profile teniskih igrača online, a najbolje online stranice će vam pružiti puno statistika koje vam mogu pomoći profitirati od klađenja na tenis.

Biografije igrača uključuju jednostavne stvari poput toga jesu li igrači dešnjaci ili ljevaci i koriste li jednoručni ili dvoručni bekend. Ovakvi podaci vam mogu pomoći sastaviti vlastite statistike o tome kako se igrači nose s različitim stilovima igrača.
Win/loss zapisi su isto tako korisni jer na njima možete vidjeti pobjede na Grand Slamovima, ATP 1,000 pobjede i njihove nastupe protiv igrača rangiranih u top 10.

Možete vidjeti kako su se igrači nosili na travi, zemlji, tvrdim terenima, tepihu, u zatvorenom i na otvorenom. Također možete vidjeti kako se nose u tiebreakovima i odlučujućim setovima ili protiv ljevorukih igrača ili dešnjaka.
Na kraju dana, tenis je igra gdje svaki poen i svaki set mogu značiti razliku između pobjede i poraza. Detaljna analiza i razumijevanje statistika igrača postaju ključni alati u rukama ljubitelja tenisa, bilo da su to strastveni navijači, analitičari ili kladioničari. Pristup informacijama poput povijesti mečeva, stilova igre, i performansi na različitim podlogama omogućava dublje uvide u potencijalne ishode budućih susreta.
Korištenjem ovih podataka, možete bolje razumjeti snage i slabosti igrača, predvidjeti kako bi se mogli nositi s određenim protivnicima ili uvjetima igre, i time donositi informiranije odluke, bilo da se radi o podršci vašem omiljenom igraču ili o klađenju na ishode mečeva.

Tagovi: tenis, teniski meč, tenisači, klađenje
PROČITAJ I OVO
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE