GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jusup pogođen u glavu, suci ispraznili tribine

Jusup pogođen u glavu, suci ispraznili tribine
INCIDENTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.03.2023 / 20:59
Autor: SEEbiz
ZADAR - Utakmica košarkaške ABA lige između Zadra i Igokee, u kojoj je Igokea pobijedila 68:67, morala je biti prekinuta u drugoj četvrtini nakon ružnih scena, a sve je rezultiralo time da su suci ispraznili dvoranu kako bi utakmica mogla biti nastavljena.

Prekida je bilo nekoliko, a do odluke o tjeranju gledatelja s tribina doveo je trenutak u kojem je trener Zadra Danijel Jusup pogođen u glavu.

Utakmica je bila zaustavljena na nekoliko minuta nakon što su suci tražili da se jedan navijač Zadra makne iz dvorane. Nakon njegova odbijanja da to napravi, isto je tražio i trener domaće momčadi Danijel Jusup. Nezadovoljni navijači sukobili su se s redarima, a nakon kraćeg prekida utakmica je nastavljena.

Novi prekid uslijedio je kod još jednog traženja suca da se s tribina udalji i drugi navijač, a onda je nedefinirani predmet doletio s njih i pogodio Jusupa u glavu. Suci Uroš Oberknežević, Marko Juras i Marko Pecelj potom su napustili parket, a kad su se vratili, naredili su da se isprazni cijela dvorana. Utakmica je nastavljena pred praznim tribinama.

Tagovi: Danijel Jusup, KK Zadar
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE