GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jurić isključen, ali sjajnom taktikom nadigrao prvaka

Jurić isključen, ali sjajnom taktikom nadigrao prvaka
TORINO U ZALETU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.10.2022 / 08:04
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
TORINO - Hrvatski trener Torina Ivan Jurić isključen je u 12. kolu Serie A protiv Milana.

Njegova je momčad savladala aktualnog prvaka s 2:1, a Jurić je u 71. minuti burno reagirao nakon gola Milana, te je isključen.

Messias je u 67. minuti zabio za 2:1 na kontroverzan način, nakon što je prethodno očigledno odgurnuo suparničkog kapetana Buongiorna, a nakon gafa Torinovog vratara, ali sudac to nije vidio, a iz VAR-a nije bilo reakcije. Takva odluka razgnjevila je hrvatskog stručnjaka koji je zbog prosvjeda dobio žuti karton, ali kako se nije uspijevao smiriti, onda je i udaljen s klupe.

"Bijes se brzo pojavi, ali sada sam sretan. Gledao sam situaciju na tabletu i izgledalo je kao očiti faul. Možda smo se trebali bolje nositi sa tom situacijom, a možda je iz kuta snimanja izgledalo gore nego što je bilo. Izgledalo je zaista očito, ali iz drugog kuta možda nije bilo tako. Možda sam pogriješio. Ali to je život", rekao je Jurić nakon utakmice.

Torinu je ovo druga uzastopna pobjeda nakon 2:1 gostujućeg slavlja protiv Udinesea u prošlom kolu, a prethodno su u pet kola osvojili samo jedan bod.

"Odlučnost je element koji često može biti podcijenjen. Ponekad su vam potrebne neka razočaranja da bi vas prodrmala. I ja također moram biti lucidniji u svojim analizama i shvatiti da vas ambicija tjera da želite sve odjedno, ali to ponekad nije moguće. Siguran sam da ćemo i u budućnosti imati lošijih trenutaka, ali moramo zapamtiti kako se nositi u tim trenucima i ne postavljati ciljeve koji su previsoki", zaključio je Jurić.

Tagovi: Ivan Jurić, torino, Nikola vlašić, AC Milan
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE