GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jovićević: Bayern nema takve fakine kao mi s Črnomerca, Dubrave, Ferenščice

Jovićević: Bayern nema takve fakine kao mi s Črnomerca, Dubrave, Ferenščice
POBJEDNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2020 / 17:03
Autor: SEEbiz
MUNCHEN - Dinamovi juniori srušili su Bayern na gostovanju nakon drame penala i ostvarili plasman u četvrtfinale juniorske Lige prvaka. Pobjednički penal zabio je Tin Hrvoj. U četvrtfinalu ih čeka lisabonska Benfica.

Pratimo prve reakcije nakon sjajnog rezultata Dinama.

"Penale smo opet prošli, da mogu potpisao bih da svaku utakmicu prođemo ovako. Pokazali smo da smo mentalno jaki i da nikad ne odustajemo", rekao je Gvardiol nakon susreta, a nakon njega je pred novinare izašao trener juniora Dinama:

"Izrazito sam ponosan na ovu ekipu, nevjerojatno je kako izdrže sav pritisak. Penali su lutrija, ali kad se ovo dogodi onda to nije slučajno. Pokazali su ogromnu mentalnu snagu. Tražio sam od njih da budu ludi danas, Bayern nema takve fakine kakve mi imamo s Črnomerca, Dubrave, Ferenščice, tražio sam od njih da budu fanatici i bili su", rekao je trener Igor Jovićević pa dodao kako smatra da je panenka Julardžije slomile Bayern za vrijeme penala:

"Taj trenutak je potvrda dobre igre u 90 minuta. To nas je diglo iz mrtvih. Napravili smo sve u 90 minuta i bilo bi nepravedno da smo izgubili. Ovo je jedno iskustvo koje se teško zaboravlja, obožavam ove dečke. Svi su htjeli pucati penale, nije bilo razmišljanja. Sjećate se situacije protiv Chelsea, tamo ih je pola plakalo, bilo je jasno da nećemo dobiti penale. Ovdje je bilo drugačije, došli smo u Njemačku i ubili Bayern. Navijače sam čuo u svakom trenutku utakmice, htio sam skočiti među njih i povesti navijanje. Učimo iz utakmice u utakmicu, sreći nema kraja", zaključio je Jovićević pa kratko nahvalio Benficu kao sljedećeg protivnika.

Izjavu je nakon njih dao i vratar Dinama Renato Josipović koji je obranio dva penala igračima Bayerna i tako spašavao Dinamo kad je bilo najteže.

"Presretni smo zbog svega ovoga, dali smo svoj maksimum kao i svaku utakmicu. Zasluženo smo pobijedili, imali smo 2:0 i primili dva glupa gola, ali pobijedili smo. Ja sam obranio dva-tri penala i penali su otišli na našu stranu", rekao je Josipović i pred mikrofon pustio lijevog beka, Roka Jurišića:

"Jako sam sretan zbog pobjede, idemo sad dalje, idemo do finala. Najbolji smo klub i hvala navijačima što su došli u ovako velikom broju. Ovo mi je najdraža utakmica iako neću igrati sljedeću zbog kartona", rekao je Jurišić.

Tagovi: Igor Jovičević, Dinamo, Bayern
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE