GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Još jedna odlična utakmica Ivice Zubca

Još jedna odlična utakmica Ivice Zubca
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.03.2022 / 08:34
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Sjajnu utakmicu sinoć je odigrao Ivica Zubac u gostujućem slavlju njegovih LA Clippersa.

Slavili su Clippersi protiv Houstona 113:100, a Zubac je vodio svoju momčad sa 22 poena, 12 skokova, dvije asistencije i jednom blokadom. Na parketu je proveo 24 i pol minute, a iz igre je šutirao 8-12. Clippersima je to bila četvrta uzastopna pobjeda i šesta u zadnjih sedam utakmica, a Rocketse su savladali treći puta u tri utakmice od 17. veljače na ovamo.

Iako igraju bez ozlijeđenih zvijezda Kawhija Leonarda i Paula Georgea Clippersi su na omjeru 33-31, dvije pobjede preko učinka od 50% po prvi put nakon 22. prosinca prošle godine.

Drugi najefikasniji igrač Clippersa bio je Marcus Morris Sr. sa 18 poena.

Dallas Mavericksi Luke Dončića sinoć su slavili u Los Angelesu na gostovanju kod Lakersa 109:104

Lakersi su na poluvremenu gubili sa 15 poena razlike, sve preokrenuli u trećoj dionici i poveli, da bi u posljednjoj četvrtini Mavericksi stigli do slavlja. Strijelce Mavericksa s 25 poena vodio je Dončić, a upisao je i 8 skokova i 5 asistencija. Jalen Brunson dodao je 22 poena, a Dorian Finney-Smith 16. Kod Lakersa je prednjačio LeBron James sa 26 poena i 12 skokova, dok je Carmelo Anthony ubacio 20 poena.

Minnesota je na domaćem parketu pobijedila Golden State sa 129:114 na krilima nezaustavljivog Karla-Anthonyja Townsa koji je upisao 39 poena uz 9 skokova. D'Angelo Russell je zabio 22, a Malik Beasley 20 za Timberwolvese, dok je Warriorse vukao Stephen Curry s 34 poena.

Toronto Raptorsi su drugi put u dva dana pobijedili Brooklyn Netse, ovoga puta kod kuće sa 109:108. Najefikasniji kod Raptorsa sa 24 poena bio je Gary Trent Jr., dok je kod ujednačenih Netsa najefikasniji sa 19 poena bio James Johnson.

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, Karl-Anthony Towns, LaMarcus Aldridge, Luke Kennard, Reggie Jackson, Stephen Curry, Golden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE