GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić odigrao utakmicu za pamćenje

Jokić odigrao utakmicu za pamćenje
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.11.2022 / 07:59
Autor: SEEbiz / index.hr
DENVER - Samo dvije utakmice odigrane su u NBA ligi u noći na petak. Orlando Magic je dočekao i pobijedio aktualne prvake Golden State Warriorse 130:129, a Denver Nuggetsi slavili su na gostovanju kod Oklahoma City Thundera 122:110.

Orlando je u utakmici nadoknadio manjak od 16 koševa razlike, uz sjajnu predstavu Jalena Suggsa. On je stigao do rekorda karijere od 26 koševa, od čega ih je 15 ubacio u posljednjoj četvrtini. Među njima je i trica preko Klaya Thompsona, koja će se koju sekundu kasnije pokazati ključnom za pobjedu. Imao je i devet asistencija i četiri oduzete lopte. Prvi izbor drafta Paolo Banchero dodao je 22 koša i osam skokova.

Stephen Curry (39 poena, devet asistencija) i Klay Thompson (27 koševa) odigrali su utakmice s najviše ubačenih poena u ovoj sezoni, no malo je to značilo Warriorsima koji su upisali četvrti uzastopni poraz te su sad na omjeru od tri pobjede i šest izgubljenih utakmica.

Oklahoma City Thunder bila je u nizu od četiri vezane pobjede, ali su se Aaron Gordon s 27 koševa i Nikola Jokić s povijesnim triple-double učinkom pobrinuli za njegov prekid. Utakmica je otvorena s 13:0 za Nuggetse, koji su na poluvremenu imali +14, ali u zadnju četvrtinu ušli uz zaostatak od dva koša (93:95).

Jokić je ubacio 15 koševa, imao 13 skokova i 14 asistencija za svoj 79. triple-double u NBA karijeri. Njime je preskočio Wilta Chamberlaina i postao centar s najviše takvih učinaka u povijesti lige. Shai Gilgeous-Alexander je ubacio 37 za poraženu momčad.

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE