GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jakobušić: Nema krize, i dalje smo prvi

Jakobušić: Nema krize, i dalje smo prvi
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.09.2023 / 17:17
Autor: SEEbiz
SPLIT - Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić nazočio je svečanosti Dana splitskog sporta u organizaciji Splitskog saveza športova. Dijelio je nagrade, čestitao laureatima, veselo se smijao, ali znao je da ga čekaju i medijske obaveze.

Unatoč dva uzastopna poraza, Jakobušić je djelovao mirno, staloženo. I nije izbjegao niz pitanja koja su zanimala brojne predstavnike medija u Hrvatskom domu. Uostalom, od Jakobušića smo navikli da ne pribjegava taktici uzmaka u neugodnim situacijama.

- Nema krize. Siguran sam da smo mi najstabilniji klub u Hrvatskoj, a pogotovo u odnosu na naše konkurente. Kad izgubiš doma može biti jedan dio na igračima, s onakvim pristupom u Gorici sigurno je jedan dio na struci, a kad izgubiš dvije utakmice u 90. minuti sigurno je nešto i na meni, odnosno na klubu. Znamo što nam je cilj. I dalje smo prvi i siguran sam da ćemo biti dobri - rekao je Jakobušić.

Komentirao je i Facebook objavu bivšeg predsjednika Nadzornog odbora kluba, Ljube Pavasovića-Viskovića. Podsjetimo, Visković je među ostalim napisao da "ako Hajduk za**** protiv Dinama i Rijeke, to će biti kraj priče za sljedećih 7-8 godina.

- Bivšeg predsjednika Nadzornog odbora iznimno cijelim i mi smo ozbiljni cijelo vrijeme, on to zna, to je više bila poruka igračima.

Trebat će Hajduk pobijediti Lokomotivu, bit će veliki pritisak na momčadi Bijelih u subotu na Poljudu.

- Trebali smo pobijediti i Istru pa nismo. Treba zaslužiti pljesak, pokazati hajdučki pristup, a onda će doći rezultat. Ovo može biti kriza, ali dolazi u pravom vremenu. Mi smo postali lovina, ako suparnici nisu navikli da smo mi na ovom mjestu, možda ni mi nismo još na to navikli - kazao je predsjednik Hajduka.

Osvrnuo se Jakobušić i na izjavu Zvonimira Šarlije kako je domaćim igračima više stalo nego strancima u momčadi.

- Kad završi utakmica, ti daš gol, izgubiš utakmicu i svi su nikakvi. Šarlijin je kontekst poruke da je njega možda boljelo više nego druge. To je izvučeno iz konteksta, ali podjela nema. U konačnici, Hajduk je non-stop u nekoj krizi. Ako ništa, znamo se nositi s tim. Ponavljam, ne vidim da je ovo kriza. Problem je rezultata, ali i noga u guzicu je korak naprijed- zaključio je prvi čovjek splitskog kluba.

Tagovi: Lukša Jakobušić, Hajduk
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE