GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jakirović: Velike pohvale za Baturinu i Petkovića

Jakirović: Velike pohvale za Baturinu i Petkovića
NAKON POBJEDE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.03.2024 / 22:08
Autor: SEEbiz
SPLIT - Velika pobjeda Dinama na Poljudu 0:1 ostavila je Zagrepčane u igri za naslov prvaka. Hajduk je sve dalje od tog cilja.

Trener Modrih Sergej Jakirović nekoliko puta 'visio' ove godine, vjerojatno bi i nakon ove da ju je izgubio.

Evo što je rekao nakon slavlje na Poljudu:

'Čestitam dečkima na borbenoj utakmici, nije bilo nimalo jednostavno, vjetar se mijenjao iz minute u minutu. Možda smo malo griješili na početku, Hajduk je tad imao dvije šanse, ali kasnije kad smo stavili posjed pod kontrolu onda smo bili bolji. Znali smo da će kod Hajduka u drugom dijelu ući još jedan napadač, ali probleme nam je radio i vjetar koji je promijenio smjer', rekao je smireni Jakirović koji je posebno pohvalio strijelca jedinog gola Petkovića:

'On je u hrvatskoj reprezentaciji pokazao koliko je važan. Zdrav je i falio nam je i evo nagradio se danas pogotkom. Na Baturini se vidjelo da je prije pauze malo fizički pao, ali odmah nakon Rudeša je rekao da će napraviti sve da bude spreman za danas i jako sam zadovoljan kako je odigrao.'

'Najavio sam da čovjek sudi po pravilima, nema veze koji je faul, je li prvi ili peti. Bilo nam je to malo i opterećenje jer je Pierre-Gabriel rano dobio karton, a onda i Ristovski. Mislio sam da ćemo na poluvremenu vaditi jednog od njih, ali obojica su stabilizirali. Čuo sam da Dinamo dugo nije dobio na Poljudu tamo od 2020., ne mogu vjerovati da je toliko dugo prošlo. Vidi se koliko je to teško za postići'.

Dolazi srijeda i susret s istim protivnikom na istom mjestu u srijedu u SuperSport Hrvatskom nogometnog kupu.

'Morat ćemo biti još bolji ako želimo u finale.'

Tagovi: jakirović, hajduk, baturina, petković
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE