GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jadran korak do Lige prvaka

Jadran korak do Lige prvaka
VATERPOLO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.10.2022 / 22:21
Autor: SEEbiz / H
SPLIT - U prvom susretu trećeg, završnog kvalifikacijskog kruga za ulazaka u Ligu prvaka vaterpolisti Jadrana su u Splitu pobijedili rumunjskog doprvaka Ordeu sa 9-3 (2-2, 1-0, 3-0, 3-1).

Premda su nastupili bez ozlijeđenog kapetana Anđela Šetke, vaterpolisti Jadrana su ostvarili uvjerljivu pobjedu i korak su do plasmana u Ligu prvaka.

Uzvratna utakmica Oradea - Jadran na rasporedu je sljedeće subote, 5. studenoga u Rumunjskoj, a s kapitalom od šest golova trebao bi Jadran opet biti među 16 najboljih europskih momčadi.

Prva je četvrtina okončana bez pobjednika (2-2), drugu je domaćin dobio sa 1-0, no u posljednje dvije četvrtine Jadran je pokazao puni napadački potencijal dobivši taj dio igre sa 6-1.

Kod Jadrana Zvonimir Butić je zabio tri, a Marino Čagalj, Luka Bukić i Ivan Domagoj Zović po dva gola. U redovima rumunjskog sastava po jedan pogodak zabili su Silvian Colodrovschi, Levante Vancsik i Ferenc Istvan Czenk.

U ostalim susretima mađarski OSC je pobijedio Panionios sa 17-7. Domaćine je predvodio sjajni Krisztian Peter Manhercz sa sedam golova.

Grčki Vouliagmeni je na gostovanju pobijedio francuski Noisy-le-Sec sa 17-11. Nikolaos Papasifakis je bio najefikasniji u pobjedničkim redovima sa četiri gola. Kod domaćin hrvatski vaterpolist Antonio Petković je zabio četiri gola, a Ivan Krapić jedan pogodak.

Brescija je na gostovanju pobijedila Vasas sa 12-10.

Tagovi: Jadran Split, Liga prvaka, Zvonimir Butić je zabio tri, a Marino Čagalj, Luka Bukić, Ivan Domagoj Zović
PROČITAJ I OVO
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE