GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivković: Dinamo radi protiv sebe, sve je puno neznalica

Ivković: Dinamo radi protiv sebe, sve je puno neznalica
PRAVA ISTINA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.11.2023 / 08:06
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Rijeka i Dinamo su u ludom derbiju 15. kola SuperSport HNL-a odigrali 2:2 na Rujevici. Dinamo je poveo u 41. minuti golom Darija Špikića, a Rijeka se vratila preko Lindona Selahija u 53. minuti. Dinamo je ponovo poveo u 83. minuti golom Dine Perića, a bod Rijeci donio je Matej Mitrović dvije minute prije kraja. Utakmicu je u studiju HRT-a komentirao Tomislav Ivković.

"Jakiroviću je sigurno muka, pogotovo kad mu ekipa primi golove kakve ne smije primiti, pionirske golove. Još bi prvi i prošao, ali drugi gol je stvarno došao u najgore moguće vrijeme. Vodiš 2:1, razmišljaš da ideš nekim drugim smjerom i onda gol. Međutim, moramo biti realni, Dinamo je u takvoj situaciji da ovaj bod donosi mir za igrače i lažni mir za klub", rekao je Ivković pa dodao:

"Ovo što se danas događalo je izvukla momčad. U pauzi će sada oni opet odraditi svoje, trener će odraditi plan i program, tu nema nikakvog upitnika, ali u kojem smjeru ide klub? Na koji način će klub funkcionirati? Kako dalje? Jer ovo, ovo nije dobro."

"Dosta je jasna stvar da bi, da je Rijeka zabila još jedan gol u završnici, bila tema treba li Jakirović ostati trener Dinama? Nakon ovih 2:2, čisto sumnjam da će to netko pitati", istaknuo je Marko Šapit, a Ivković mu je odmah uzvratio: "A daj mi reci ti sada, tko će ga mijenjati?"

"Ma ne govorim ja da ga treba mijenjati, samo komentiram", dodao je Šapit, a onda je slijedio podulji Ivkovićev monolog o problemima Dinama u kojem se dotaknuo i Darija Šimića, bivšeg člana Uprave koji je klub napustio nakon što je podnio ostavku:

"U redu, ali evo da je Dinamo izgubio, tko će ga zamijeniti? Tko će tamo reći 'ajmo ga mijenjati'? Tko to tamo zna nešto o nogometu? Tko je od njih tamo imao neku funkciju da je mogao odlučivati kao što je imao Bjelica, Zoran Mamić, Zdravko Mamić, nebitno? Ljudi, krenite od sebe. Počistite tamo što treba čistiti, dovedite ljude koji znaju raditi. Ima ljudi, samo treba znati što želimo.

Ovo preko noći 'daj stavi ovoga zato što ga je stavio ovaj ili onaj', od toga nema ništa. Šimića su doveli pa je pobjegao. Jer nije znao s kime će pričati o čemu, jer je došao nespreman i nije imao na papiru koji mu je posao. Svatko bi izgorio. Njegova je greška što je došao i nije imao na papiru o čemu on odlučuje. Nije imao, pojeli su ga i to je to. To je sve davno trebalo biti sređeno. Dinamo radi protiv sebe. Dinamu ne treba neprijatelj. A to ti je najgore. Nema goreg za klub."

Tagovi: ivković, dinamo, šimić, jakirović
PROČITAJ I OVO
Šibenik pobijedio Zrinski i ušao u SHNL
USPJESI
Šibenik pobijedio Zrinski i ušao u SHNL
OSIJEK - U zadnjem kolu druge hrvatske lige, ili kako se službeno zove SuperSport Prve nogometne, Šibenik je u derbiju koji je odlučivao o prvaku i putniku u SuperSport HNL u gostima rezultatom 2:0 pobijedio Zrinski Osječko na Gradskom vrtu.
Dalić o Vlašiću: Dan odluke je 7. lipnja
NAJAVE
Dalić o Vlašiću: Dan odluke je 7. lipnja
RIJEKA - Hrvatska u ponedjeljak od 19 sati igra prvu od dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema za Europsko prvenstvo. Protivnik će joj na Rujevici biti Sjeverna Makedonija.
Kontroverzni dogovor: Rheinmetall sponzor Borussije Dortmund
NOGOMET I BIZNIS
Kontroverzni dogovor: Rheinmetall sponzor Borussije Dortmund
DORTMUND - Njemački Rheinmetall, jedan od vodećih svjetskih proizvođača oružja i streljiva, novi je strateški sponzor Borussie Dortmund. O tome su mišljenja podeljena.
Sevilla ima novog trenera
TRENERI
Sevilla ima novog trenera
SEVILLA - Sevilla je sklopila jednogodišnji ugovor s Franciscom Joseom Garcia Pimientom, dosadašnjim Las Palmasovim trenerom koji je s Barceloninim juniorima osvojio Ligu prvaka.
Odgođena aukcija Maradonine Zlatne lopte
AUKCIJA
Odgođena aukcija Maradonine Zlatne lopte

RIM - Aukcija trofeja "Zlatna lopta" dodijeljena legendarnom argentinskom nogometašu Diegu Maradoni, planirana za sljedeći tjedan, odgođena je, objavila je aukcijska kuća Agit.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE