GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Inter prekinuo pregovore sa Saudijcima

Inter prekinuo pregovore sa Saudijcima
GDJE ĆE BROZOVIĆ?
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2023 / 15:45
Autor: SEEbiz / index.hr
MILANO - Dogodio se neočekivani obrat u sagi oko transfera Marcela Brozovića. Al Nassr je Interu ranije nudio 23 milijuna eura odštete, što je talijanski klub prihvatio, ali Saudijci su sada iz nepoznatih razloga odlučili smanjiti ponudu na 15 milijuna (13 + bonusi), javlja Gianluca Di Marzio. Inter je tu ponudu odbio i barem zasad prekinuo pregovore, dodaje španjolski novinar Matteo Moretto.

Podsjetimo, Brozović je u četvrtak u večernjim satima nakon dugog oklijevanja i pregovora prihvatio ponudu Al Nassra. Klub iz Rijada mu je nudio godišnju plaću od 20 milijuna eura, ali Brozović je poslao protuponudu po kojoj bi zaradio 100 milijuna za tri godine, što su Saudijci na kraju i prihvatili. Ipak, nakon toga su htjeli promijeniti raniji dogovor s Interom, što im nije uspjelo.

Brozović tražio otpremninu od Intera. Barcelona se vraća u igru?
Di Marzio također piše kako je probleme u dogovoru stvorila i činjenica da je hrvatski reprezentativac od Intera zatražio otpremninu za odlazak u Al Nassr. Dugo se naglašavalo kako je Brozoviću prioritet transfer u Barcelonu pa je, čini se, htio izvući financijski maksimum ako već odlazi u Saudijsku Arabiju.

Ako Al Nassr ne odluči povećati ponudu, u igru bi se mogla vratiti Barcelona, Brozovićeva prvotna želja. Katalonci, doduše, nisu poslali službenu ponudu Interu jer se moraju riješiti nekih igrača kako bi mogli registrirati nove, a i nisu bili spremni ponuditi iznos koji je Al Nassr tada davao za hrvatskog veznjaka.

Tagovi: Marcelo Brozović, Inter, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE