GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Inter na udaru koronavirusa

Inter na udaru koronavirusa
VIRUS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.02.2021 / 14:45
Autor: SEEbiz / H
MILANO - U najgorem trenutku, kada se Inter pobjedom nad Milanom odlijepio na vrhu Serie A, u klub je ušao koronavirus, a momčad mora u izolaciju.

Inter je na službenoj stranici objavio da su četiri člana uprave i jedan trener zaraženi koronom. Pozitivni na covid-19 su izvršni sportski predsjednik Giuseppe Marotta, sportski direktor Piero Ausilio, izvršni predsjednik Alessandro Antonello i klupski odvjetnik Angelo Capellini. Identitet zaraženog trenera Inter nije objavio pravdajući to zakonom o zaštiti podataka.

Neki od zaraženih su bili u kontaktu s igračima, tako da će cijela ekipa morati na testiranje. Serie A je odmah po objavi rezultata testova poslala upute milanskom klubu da njegovi igrači budu u izolaciji idućih deset dana bez obzira na rezultate testova. Igrači Intera su se izolirali u klupskom kampu u Appiano Gentileu.

Ovo znači da će Nerazzurri nedjeljnu prvenstvenu utakmicu protiv Genoe dočekati u izolaciji bez treninga. Marcelo Brozović je već prebolio koronu, ali ne navodi se da igrači koji su već imali virus ne moraju ići u karantenu. Tamo je svakako Ivan Perišić.

Tagovi: Inter, koronavirus, Marcelo Brozović, Ivan Perišić, koronavirus u Interu
PROČITAJ I OVO
Joselu junak Madrida, Real u finalu Lige prvaka
LIGA PRVAKA
Joselu junak Madrida, Real u finalu Lige prvaka
MADRID - Real je još jednom pokazao karakter i u samo dvije minute preokrenuo utakmicu protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka. Nije se predavao i preko Joselua u 88. i 90'+1 zabio dva gola koja su ga odvela u finale, a koje je na rasporedu 1. lipnja u Londonu.
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
FINANCIRANJE
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
ZAGREB - U Dinamu će se danas održati redovna sjednica Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o tekućim pitanjima, a novooformljeni brojni odbori kluba dat će izvještaje o djelatnostima za koje su nadležni.
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
PRIZNANJA
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
NEW YORK - Igrač Minnesota Timberwolvesa time se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Dikembeom Mutombom i Benom Wallaceom na vrhu ljestvice igrača s najvećim brojem nagrada u toj kategoriji.
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
PONUDA
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
ZAGREB - Zlatko Dalić će uskoro povesti reprezentaciju Hrvatske na svoje drugo Europsko prvenstvo.
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE