GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ime Udoka novi trener Brooklyna

Ime Udoka novi trener Brooklyna
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.11.2022 / 20:51
Autor: SEEbiz / H
NEW JERSEY - Po napisima nekoliko američkih medija usko vezanih uz NBA ligu novi trener košarkaša Brooklyn Netsa trebao bi biti 45-godišnji Ime Udoka.

Prošle sezone Udoka je u Bostonu napravio sjajan posao te su s njim Celticsi igrali finalnu seriju u kojoj su na kraju izgubili od prvaka Golden Statea (2-4). Činilo se da će ove sezone Udoka i Boston krenuti u novi pokušaj osvajanja NBA prstena, ali uoči starta sezone dogodio se skandal u klubu na istočnoj obali.

Naime, Boston je na cijelu sezonu suspendirao svog prvog trenera Udoku zbog „kršenja klupske politike“, a to je bio „neprikladni i intimni odnos“ s jednom od članica klupskog osoblja.

Brooklyn se ovog utorka zahvalio svom dosadašnjem treneru Steveu Nashu te su se razišli nakon nešto više od dvije godine zajedničkog djelovanja. Brooklyn očigledno nije dugo tražio njegovu zamjenu i novo rješenje, već je sve očiglednije da će to biti Udoka.

Boston je dopustio Brooklynu pregovore s Udokom koji zbog svoje afere nije pretrpio nikakve kazne od strane NBA lige te bez ikakvih problema može voditi bilo koju drugu momčad. Pregovori ne samo da su počeli, već su po nekim izvorima obavljeni na zadovoljavajući način za sve strane te će vrlo skoro Udoka i službeno postati trener Brooklyn Netsa.

Tagovi: Ime Udoka, Brooklyn Nets, Steve Nash, Boston Celtics
PROČITAJ I OVO
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MEDIJI
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MADRID - Luka Modrić mogao bi ostati u Real Madridu i nakon ove sezone. Isto vrijedi i za Tonija Kroosa, javlja Marca.
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
STAVOVI
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
ZAGREB - Predstavnici klubova iz engleske Premier lige glasat će sljedećeg mjeseca o ukidanju VAR-a, objavio je The Athletic u srijedu.
FIFA objavila revoluciju VAR-a
PROMJENE
FIFA objavila revoluciju VAR-a
BANGKOK - Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, na kongresu svjetske nogometne federacije u Bangkoku objavio je veliku vijest.
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
ISTINA BOLI
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
BARCELONA - Zbog onoga što je trener Xavi rekao na presici prije nebitne prvenstvene utakmice s odavno ispalom Almerijom, u klubu je, prema pisanju Marce, "krenuo tsunami", a As je daleko konkretniji te piše da je bijesni predsjednik Joan Laporta naložio sportskom direktoru Decu da počne potragu za novim trenerom.
Minnesota razbila Denver i odvela seriju u sedmu utakmicu
NBA PLAYOFF
Minnesota razbila Denver i odvela seriju u sedmu utakmicu
MINNEAPOLIS - Uzbudljiva serija polufinala play-offa Zapadne konferencije između Minnesote i Denvera bit će odlučena u sedmoj utakmici nakon što su sinoć Timbervolwesi izjednačili na 3-3 u pobjedama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE