GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Igor Angelovski novi trener Gorice

Igor Angelovski novi trener Gorice
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.08.2022 / 14:02
Autor: SEEbiz / H
VELIKA GORICA - Makedonski nogometni stručnjak, 46-godišnji Igor Angelovski novi je trener Gorice, objavio je u subotu hrvatski prvoligaš na svom službenom mrežnom portalu.

Angelovski je s Goricom potpisao ugovor do ljeta 2024.

"Moram zahvaliti predsjedniku Črnku na odluci da preuzmem Goricu, vrlo brzo smo se sve dogovorili i sretan sam zbog dolaska. Pratim sve utakmice u hrvatskoj ligi još od kada sam bio izbornik Sjeverne Makedonije, jer je puno igrača igralo u hrvatskim klubovima pa mogu reći da vrlo dobro znam situaciju u HNL-u. Zadovoljstvo je biti trener u ovoj ligi, jer je iz godine u godinu sve kvalitetnija i naravno da je to onda velika motivacija za trenera", izjavio je Angelovski u službenom priopćenju.

Angelovski je nakon igračke karijere prvo preuzeo dužnost sportskog direktora u FK "Rabotnički", gdje je prije devet godina dobio i prvi trenerski angažman te u prvoj sezoni osvojio dvostruku krunu kao makedonski prvak i osvajač kupa. U listopadu 2015. Angelovski je preuzeo kormilo reprezentacije Sjeverne Makedonije koju je u šestogodišnjem razdoblju vodio u 54 utakmice i ostvario povijesni plasman na Euro 2020.

"Gorica posjeduje kvalitetu i mislim da upravo ona može donijeti bolje rezultate, to je i najveći razlog zbog kojeg sam pristao preuzeti klupu Gorice", izjavio je Angelovski koji je na klupi Gorice naslijedio Samira Toplaka s kojim se klub razišao nakon domaćeg poraza od Istre 1961.

U prvih šest utakmica nove sezone Gorica je sakupila pet bodova i nalazi se na predzadnjem mjestu, a bodovno je izjednačena s Rijekom i Osijekom.

"Odluke o promjeni trenera su oduvijek meni osobno bile najteže, ali upravo takve odluke moraju biti na leđima predsjednika kluba. Želim se još jednom zahvaliti Samiru Toplaku i Branku Lađeviću na svemu pozitivnom što će u Gorici ostati iza njih. Igor Angelovski je naš izbor i uvjeren sam da će respekt koji je stvorio nakon sjajnih rezultata reprezentacije Sjeverne Makedonije uz nova iskustva pretočiti u novu dimenziju Gorice. Drago mi je da smo vrlo brzo dovršili ovaj posao i već danas smo svi zajedno na čelu s novim trenerom u pripremama za sljedeću utakmicu Gorice s Varaždinom", rekao je predsjednik HNK "Gorica" Nenad Črnko.

Tagovi: Igor Angelovski, Gorica, Sjeverna Makedonija, Nenad Črnko
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE