GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Idrizi u Zadru najavio: Želimo Europsko prvenstvo 2024. na Višnjiku

Idrizi u Zadru najavio: Želimo Europsko prvenstvo 2024. na Višnjiku
KARATE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.08.2022 / 13:23
Autor: SEEbiz
ZADAR - Enver Idrizi, proslavljeni hrvatski karatist jučer je u Zadru demonstrirao nekoliko poteza, udaraca i tehniku u sklopu projekta Odaberi sport kojeg već dugo osmišljava i provodi Hrvatski olimpijski odbor u suradnji s nacionalnim savezima.

Održani su prezentacija i promocija karatea u organizaciji KK-a Croatia, a uz sudjelovanje klubova Ipon, Lotos, Zadar, Zvonimir, Forum i Petrina Bibinje.

Idrizi je zagolicao i maštu Zadrana vrlo konkretnom inicijativom.

– Hrvatska je dobila domaćinstvo Europskoga prvenstva 2024. i svi mi želimo da to prvenstvo bude održano ovdje u Zadru, u prekrasnom Višnjiku. Zalagat ćemo se zato svim snagama! – kaže jedan od najvećih hrvatskih sportaša i ustrajni promicatelj karatea.

U nekoliko pozdravnih riječi mladim karatisticama i karatistima Idrizi je napomenuo da budu ustrajni, predani vještini koju vole i da je pred njima budućnost. Sudionike i gledatelje pozdravili su također i Hrvoje Balen, pomoćnik glavnoga tajnika HOO-a za lokalni sport, te Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

– Hrvatski olimpijski odbor već dugo provodi projekt Odaberi sport i ovaj je događaj njegov dio. Intenzivno se u suradnji s nacionalnim savezima zalažemo za uključivanje što više djece i mladeži u sport, navlastito poslije razdoblja zaključavanja tijekom krize uzrokovane COVID-om 19 jer je veoma bitno da se djeca i mladi vrate i nastave kontinuirano raditi u sportu – kazao je, uz ostalo, Hrvoje Balen.

Direktor ŠC-a Višnjik Denis Karlović kazao je:
– Želimo vam svima da se na ovom događanju u Višnjiku i u našem gradu osjećate ugodno, da ponešto naučite i želimo vam puno uspjeha u karateu. Iznimno smo počašćeni što smo domaćini našem proslavljenom Enveru Idriziju, Danilu Domdjoniju i svima koji su došli ovdje i radujemo se budućoj suradnji.

Srdačan pljesak sudionika i gledatelja, sjajno raspoloženje! Cilj je ostvaren – popularizacija karatea, motivacija i uključivanje što više djece u klubove gdje će se kontinuirano baviti sportom ujedno promovirajući karate kao životnu filozofiju kojom se slave i sjedinjuju u uravnoteženu cjelinu kvaliteta tijela, volje i uma, stavljajući time sport u službu razvoja čovjeka.

Uz Envera Idrizija i Danila Domdjonija u stručnom stožeru prezentacije i promocije bili su i Zdenko Protuđer, Nikola Protuđer, trener u KK-u Croatia, Franjo Glavaš, trener u KK-u Zvonimir, Mladen Tomasić, trener u KK-u Forum, Goran Glavan, predsjednik KK-a Zadar, Mladen Sorić, trener u KK-u Petrina Bibinje i Denis Karlović, direktor Športskog centra Višnjik.

Tagovi: Enver Idrizi, Hrvatski olimpijski odbor, karate, Zdenko Protuđer, Višnjik, Denis Karlović
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE