GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrgović poslao jasnu poruku: Sljedeće godine postajem prvak svijeta

Hrgović poslao jasnu poruku: Sljedeće godine postajem prvak svijeta
BOKS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.12.2023 / 08:18
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (31) iza sebe ima godinu iz snova. Ostao je neporažen, a ostali su se rezultati poklopili tako da bi sljedeći dvoboj trebao biti pravi spektakl s Britancem Anthonyjem Joshuom (34).

Filip Hrgović (34) je za Dnevnik NoveTV otvoreno progovorio o svim očekivanjima u sljedećoj godini, a posebno o meču protiv Anthonyja Joshue.

''Još nisam pokazao svoj puni potencijal, tek sljedeće godine moj karijer počinje i sljedeće godine ću postati svjetski prvak'', rekao je Hrgović za Dnevnik NoveTV nakon što seu se borbe u Rijadu rasplele tako da je njegov najizgledniji protivnik u borbi za naslov postao - Anthony Joshua! Porazom Deontaya Wildera i Joshuin je promotor potvrdio da je baš Hrgović - vjerojatna opcija.

'On želi postati trostruki svjetski prvak i jedini način da to postane je preko mene. Ja ću sve napraviti da mu poremetim planove. Ovo je za mene trenutno najbolja moguća borba, poklon za mene i mislim da ga mogu pobijediti', rekao je Hrgović te dodao:

'Imam osjećaj da je to to. Stvarno sam prošao svašta, oduvijek vjerujem da sam ja taj, da ću biti svjetski prvak. Nekako sad imam osjećaj da je to vrijeme, da se sve posložilo, da imam dovoljno mudrosti, snage, znanja, iskustva. Jednostavno su se kockice posložile.'

Osvrnuo se Hrgović i na 'dežurne' kritičare...

'Hrgović je poslije borbe sa Zhangom bio loš. Onda, kad je Zhang dvaput zaredom nokautirao Joea Joycea, odjednom je Zhang dobar i Hrgović je isto dobar, nije toliko loš. Tako da ljudi pričaju gluposti, nemaju pojma o boksu i okreću se kako vjetar puše. Ne zanima me tko što priča, znam koliko radim i vjerujem da mogu svakoga pobijediti. Naravno, sve su to dečki koji su vrhunski i u svakom meču odlučuju detalji. Ali znam da, ako pružim dobru izvedbu, mogu svakoga pobijediti', kazao je Filip Hrgović u razgovoru za Dnevnik NoveTV.

Tagovi: hrgović, joshua, boks
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE