GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hoće li Perišić u Hajduk?

Hoće li Perišić u Hajduk?
BOMBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.07.2023 / 08:20
Autor: SEEbiz / index.hr
LONDON - Ivan Perišić je blizu odlaska iz Tottenhama i povratka u Hajduk, objavio je dobro upućeni talijanski novinar Gianluca Di Marzio. Ubrzo se javio njegov sunarodnjak Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi.

"Nema nikakvih naznaka da je Perišić dogovorio odlazak iz Tottenhama u ovoj fazi prijelaznog roka. U ovom trenutku Perišić nije Hajdukov igrač. Nije dogovorio dolazak u Hajduk i nikakva odluka nije donesena", tvrdi Romano.

Pozivajući se na Di Marzija, Daily Star piše: "Perišićeva noćna mora u Premier ligi uskoro bi mogla završiti jer Tottenham priprema raskid ugovora s Hrvatom. Unatoč tome što je upisao više od 40 nastupa, veteran je izdržao lošu sezonu u Tottenhamu." Perišić je u ljeto 2022. godine kao slobodan igrač stigao u Tottenham na poziv tadašnjeg trenera Antonija Contea, s kojim je surađivao u Interu.

Conte je u međuvremenu napustio Tottenham, koji će iduće sezone voditi trener Ange Postecoglou, a on je navodno odlučio riješiti se nekolicine igrača. Daily Star smatra kako će Perišić, ako ostane u Tottenhamu, iduće sezone imati malu minutažu.



Tagovi: Ivan Perišić, Hajduk, Tottenham
PROČITAJ I OVO
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
NBA PLAYOFF
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
CLEVELAND - Košarkaši Cleveland Cavaliersa posljednji su sudionici drugog kruga ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, oni su u odlučujućoj sedmoj utakmici prvog kruga kao domaćini svladali Orlando Magic 106-94.
Navijači Dinama dočekali igrače, Ristovski vodio navijanje
DOČEK
Navijači Dinama dočekali igrače, Ristovski vodio navijanje
ZAGREB - Dinamo je nevjerojatnim preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj na četiri boda tri kola prije kraja prvenstva.
Preminuo César Luis Menotti
IN MEMORIAM
Preminuo César Luis Menotti
BUENOS AIRES - U 86. godini života, umro je slavni nogometni trener César Luis Menotti.
Dinamo velikim preokretom do pobjede na Rujevici
KORAK DO TITULE
Dinamo velikim preokretom do pobjede na Rujevici
RIJEKA - Dinamo je nevjerojatnim preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj na četiri boda tri kola prije kraja prvenstva.
Inter želi sjajnog napadača Osijeka
TRANSFERI
Inter želi sjajnog napadača Osijeka
ZAGREB - Antun Matković, sjajni napadač Osijeka, postao je top tema u Italiji iako igra tek prvu seniorsku sezonu u SuperSport HNL-u.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE