GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HNS ne smije organizirati navijačke zone u Hrvatskoj i Njemačkoj tijekom Eura

HNS ne smije organizirati navijačke zone u Hrvatskoj i Njemačkoj tijekom Eura
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.04.2024 / 12:44
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatski nogometni savez neće sudjelovati u organizaciji navijačkih zona tijekom Eura 2024. zbog marketinških uvjeta koje je postavila UEFA.

Na prošlotjednoj UEFA-inoj radionici do kraja su razjašnjeni marketinško-komercijalni uvjeti organizacije navijačkih zona za nacionalne saveze, kako na teritoriju Njemačke, tako i u svojim zemljama, nakon čega je HNS donio odluku da neće sudjelovati u organizaciji navijačkih zona.

"Žao nam je zbog ovakvog raspleta jer smo željeli uz podršku naših poslovnih partnera ponuditi navijačima alternativu službenim UEFA-inim fan zonama, no uzimajući u obzir Uefine uvjete koji onemogućuju sudjelovanje naših partnera i sponzora, takav projekt postao je za nas neizvediv, pri čemu razumijemo i poštujemo Uefin stav kojim želi zaštititi svoje komercijalne partnere", izjavio je Ante Cicvarić, voditelj marketinga HNS-a.

UEFA tijekom Eura organizira navijački festival ("Fan Festival") u svim gradovima domaćinima, čiji će dio biti i uobičajene navijačke zone. Sve informacije o navijačkim festivalima u svim gradovima mogu se pronaći OVDJE pa HNS sve hrvatske navijače poziva da se informiraju o događanjima u Berlinu, Hamburgu i Leipzigu, kao i ostalim gradovima domaćinima koje planiraju posjetiti tijekom Eura.

"Imali smo najbolju želju ponuditi UEFA-i i gradovima domaćinima dodatno mjesto okupljanja hrvatskih navijača jer ih očekujemo u velikom broju, no komercijalno-marketinški to nije izvedivo te stoga ne možemo sudjelovati u organizaciji navijačkih zona u Njemačkoj ili Hrvatskoj.

Činjenica je da će UEFA i gradovi domaćini imati vrhunski organizirane navijačke zone u kojima će se naši navijači moći zabaviti, uživati, gledati utakmice, družiti i pritom osjećati sigurno.

Istodobno, vjerujem da će hrvatski gradovi odabrati pouzdane i kvalitetne partnere za organizaciju navijačkih zona kod nas, kao što je to bilo na proteklim natjecanjima, jer će ovaj Euro nesumnjivo izazvati izuzetan interes građana diljem Hrvatske", izjavio je Jurica Jurjević, voditelj prevencije, sigurnosti i integriteta HNS-a.

Tagovi: hns, euro, uefa, vatreni, cicvarić
PROČITAJ I OVO
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE