GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Halilović: Hajduk me ne zanima

Halilović: Hajduk me ne zanima
JASNA PORUKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.11.2020 / 11:15
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Jedan od svojedobno najtalentiranijih hrvatskih igrača Alen Halilović do novog će transfera formu brusiti trenirajući u Interu pod vodstvom omiljenog mu trenera Tomislava Ivkovića, koji je uostalom i najzaslužniji za privremeni nogometni boravak Halilovića u Zaprešiću.

Puno se toga izdogađalo u karijeri igrača koji i danas, kada traži povratak na pobjednički kolosijek, ima impresivno nogometno znanje, no za uspjeh i potvrdu vrijednosti treba se često poklopiti podosta stvari. Kako god, sa samo 24 godine u životnom kalendaru Halilović ima još uvijek sasvim dovoljno vremena da ostvari nešto veliko u karijeri koja se predviđala kada je debitirao u dresu Dinama.

Naravno, uvijek će biti i onih koji će i ovaj dolazak Halilovića u Zaprešić gledati kao još jedan korak unatrag, no kao i u svemu, tako i u slučaju Alena Halilovića, konačni računi će se svoditi na kraju profesionalne karijere koja je još daleko...

- Uopće se ne želim zamarati kako će netko tretirati ili komentirati moj dolazak u Inter. U klubu radi trener koji me cijenio od početka moje karijere i smatram da je u ovom trenutku što se mog trenažnog procesa idealno rješenje. Ivković je trener koji mi vjeruje, a upravo je to ono što ću tražiti u odabiru budućeg kluba. Trenirao sam u Milanu i u optimalnom stanju sam što se tiče kondicije i fizičkog stanja, ali ipak su jedno treninzi, a nešto sasvim drugo utakmice. S dečkima u Zaprešiću se na treningu osjećam vrlo ugodno i još se jednom želim zahvaliti Interu kao klubu i treneru Ivkoviću - istaknuo je Halilović za Sportske novosti.

Dakako, kad ne trenira, važe solucije za odlazak u novi klub...

- Imam nekoliko opcija, ali s odlukom ne trebam žuriti. Vjerujem u pozitivan rasplet kada je ime novog kluba u pitanju.

U posljednje vrijeme Halilović se dosta često spominjao u kontekstu možebitnog dolaska u Hajduk. S obzirom na trenutni igrački kadar splitskog velikana, Halilović bi bio poačanje za splitsku momčad, no u trenucima velikih turbulencija na Poljudu koliko je uopće realno da nekadašni dragulj Dinama stigne na splitsku adresu?

- Što se tiče Hajduka i konteksta moga dolaska u Split, to uopće ne želim komentirati. Moje ambicije, opcije i ponude koje trenutno razmatramo vezane su za klubove izvan Hrvatske, tako da se nema potrebe vraćati i pričati o spomenutoj temi.

Tagovi: Alen Halilović, Hajduk, AC Milan, Inter, Tomislav Ivković
PROČITAJ I OVO
Mulero od sljedeće sezone sportski direktor Cedevite Olimpije
KOŠARKA
Mulero od sljedeće sezone sportski direktor Cedevite Olimpije
LJUBLJANA - Španjolac Chechu Mulero od sljedeće će sezone biti sportski direktor košarkaškog kluba Cedevita Olimpija, objavili su Ljubljančani na internetskoj stranici. Na toj će poziciji zamijeniti Vlada Ilievskog kojemu na kraju ovog natjecateljskog roka istječe ugovor.
Lopetegui preuzima West Ham
DOGOVOR
Lopetegui preuzima West Ham
LONDON - Engleski prvoligaš West Ham postigao je dogovor sa španjolskim tenerom Julenom Lopeteguijem da na klupi zamijeni Davida Moyesa, pišu engleski mediji.
Bjelica dobio otkaz u Unionu
TRENERI
Bjelica dobio otkaz u Unionu
BERLIN - Nenad Bjelica je dobio otkaz u Union Berlinu, objavio je danas na svojim službenim stranicama njemački prvoligaš.
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
MILJENIK NAVIJAČA
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
BERLIN - Georg Koch nedavno je u jednom intervjuu rekao da je teško bolestan te da mu je želja pogledati utakmicu od svih klubova u kojima je igrao.
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
TENIS
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
PARIZ - Srbijanski as Novak Đoković i dalje je vodeći na muškoj svjetskoj teniskoj ljestvici.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE