GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Haaland je uništio Gvardiola

Haaland je uništio Gvardiola
UNIŠTAVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.03.2023 / 07:51
Autor: SEEbiz
MANCHESTER . Joško Gvardiol odigrao je užasno protiv Erlinga Haalanda na uzvratu osmine finala Lige prvaka. Duel vjerojatno najboljeg mladog napadača i braniča svijeta dominantno je pripao Haalandu.

Manchester City je pobijedio Leipzig 7:0, a Haaland je pored Gvardiola postigao čak pet golova. I to je već do poluvremena zabio tri, a za ukupno samo 41 minutu, od 22. do zamjene u 63. minuti, ukupno pet golova.

Gvardiol pak ništa nije uspijevao, svjedoče njegova statistika i učinak u ključnim kategorijama te ocjena koju je zbog toga dobio kod Sofascorea. Zanimljivo je što je Gvardiol odigrao očajno protiv Haalanda i Cityja nakon što je u prvoj utakmici protiv ovih rivala bio sjajan. Tada je suparnika učinio nevidljivim, a uz to je i zabio gol.

Međutim, sada je bilo dijametralno suprotno. Rio Ferdinand, bivši slavni stoper Manchester Uniteda i Engleske, a sada stručni komentator BT Sporta, osvrnuo se na Gvardiolovu igru: "Puno smo pričali o njemu. Žele ga najveći svjetski klubovi, ali večeras gaje Haaland provukao kroz centrifugu. Izmučio ga je, uništio. Gvardiol je bio previše nervozan i Haaland ga je pobijedio u svakom duelu. Partija iz noćne more za Hrvata."

Tagovi: Erling Haaland, Manchester City, Joško Gvardiol, RB Leipzig, Rio Ferdinand
PROČITAJ I OVO
Real lansirao Dinamo na korak do ulaska u skupine Lige prvaka
VELIKA PRILIKA
Real lansirao Dinamo na korak do ulaska u skupine Lige prvaka
ZAGREB - Real je osvojio Ligu prvaka pobjedom protiv Borussije Dortmund 2:0. Takav rasplet ovosezonskog izdanja najjačeg europskog klupskog natjecanja sjajna je vijest i za Dinamo.
Real Madrid osvojio Ligu prvaka
LIGA PRVAKA
Real Madrid osvojio Ligu prvaka
LONDON - Real je pobijedio Borussiju Dortmund 2:0 na stadionu Wembley i osvojio Ligu prvaka.
Meč između Mikea Tysona i YouTubera Jakea Paula odgođen zbog Tysonovih zdravstvenih problema
BOKS
Meč između Mikea Tysona i YouTubera Jakea Paula odgođen zbog Tysonovih zdravstvenih problema
LOS ANGELES - Organizatori borbe između bivšeg boksačkog prvaka Mikea Tysona i YouTubera Jakea Paula morali su odgoditi borbu na neodređeno vrijeme. Uzrok su Tysonovi zdravstveni problemi.
Brazilac pobjegao iz Partizana
KOŠARKA
Brazilac pobjegao iz Partizana
BEOGRAD - Partizanov košarkaš Bruno Caboclo (28) iznenada je i bez dozvole napustio momčad pred finale Superlige.
Mišković blizu prodaje Rijeke
NESLUŽBENO
Mišković blizu prodaje Rijeke
RIJEKA - Priča o tome da bi Rijeka uskoro trebala imati novog vlasnika vrti se u nogometnim krugovima već 10-ak dana. Najveći dio tih "provjerenih" priča ide u smjeru da je klub sigurno prodan, te da se samo još "peglaju" završne sitnice ugovora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE