GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grčki mediji: Navijač AEK-a preminuo nakon sukoba s BBB-ima

Grčki mediji: Navijač AEK-a preminuo nakon sukoba s BBB-ima
SUKOBI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.08.2023 / 07:22
Autor: SEEbiz
ATENA - Navijač AEK-a (22) preminuo je nakon sukoba s BBB-ima u Ateni, tvrde grčki mediji Gazzetta i Sport24. Unatoč zabrani prisustva gostujućih navijača na utakmicama trećeg pretkola Lige prvaka između aktualnog hrvatskog prvaka Dinama i grčkog AEK-a, dio navijača zagrebačkog kluba doputovao je u Atenu, gdje će se danas u 20:45 odigrati prva utakmica.

Gazzetta piše da je navijač preminuo nakon uboda oštrim predmetom. Grčki medij navodi da je hitna pomoć prebacila mladića u bolnicu, gdje su se liječnici borili kako bi mu spasili život. Uz njega je ondje bilo još nekoliko ozlijeđenih navijača, dok je njih šest "u očaju, držeći se za lice i stalno pričajući na telefon", čekalo da vide što će se dogoditi s pripadnikom njihove skupine, navodi Gazzetta, piše Index.

Grčki medij opisuje da su ozlijeđeni navijači bili rašireni i po krevetima u hodnicima, a "vrata operacijske sale stalno su se otvarala i zatvarala". Među ozlijeđenima bilo je Grka i Hrvata, ističe Gazzetta, navodeći da je u Atenu došlo više od 150 hrvatskih navijača.

Gazzetta je objavila kako su navijači Dinama organizirano, u koloni automobila, stigli u Grčku. Prema njihovim policijskim izvorima, navijači su uočeni i za njih je bilo spremno osiguranje, "no čini se da su se organizirali jer su se razbježali po dolasku u grad".

Gazzetta tvrdi da su hrvatski navijači oko 23 sata došli do AEK-ova stadiona, koji nosi naziv OPAP Arena, i ondje napali navijače AEK-a. Gostujući navijači navodno su pokušali upasti i na stadion, u čemu nisu uspjeli, tvrdi enwsi.gr.

"Izbila je žestoka tučnjava, koristili su molotovljeve koktele, palice i druge predmete", tvrde Grci, dodajući da je potom stigla policija koja je suzbila incident i uhitila 83 osobe. "Privedeni su i ispitani kako bi se pronašla osoba koja je ubola preminulog i kako bi se razjasnili detalji slučaja", dodaju.

Tagovi: Dinamo, Bad Blue Boys, AEK Atena
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE