GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gorica dovela pojačanje iz Barcelone

Gorica dovela pojačanje iz Barcelone
POJAČANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.07.2022 / 23:33
Autor: SEEbiz / H
VELIKA GORICA - Hrvatski nogometni prvoligaš Gorica u ponedjeljak je dobio pojačenje iz Barcelone, a radi se o 23-godišnjem senegalskom reprezentativcu Moussi Wagueu, objavio je klub na svom službenom internetskom portalu.

"Desni branič stigao je iz Barcelone do lipnja 2023. godine na temelju ugovora o transferu između Barcelone i Gorice", stoji u službenom priopćenju.

Wague je u Barcelonu stigao u ljeto 2018. iz belgijskog KAS Eupena i prvo igrao za B momčad katalonskog diva. U drugoj sezoni je prebačen u prvi sastav u kojem je upisao ukupno šest nastupa. U siječnju 2020. posuđen je francuskoj Nici, a u rujnu iste godine je završio u grčkom PAOK-u, ali je njegov boravak u Solunu prekinula teška ozljeda patele. Posljednju utakmicu je odigrao 13. prosinca 2020.

"Osjećam se odlično, jedva čekam ponovno igrati, nakon gotovo dvije sezone bez službenih utakmica. Veliki stadioni, sjajna atmosfera, sve je to lijepo, ali nije i najbitnije. Za mene je najvažniji nogomet, želim pomoći momčadi, pobjeđivati i ići prema naprijed", izjavio je Moussa Wague nakon što je potpisao ugovor.

"Sretan sam što sam ovdje, što imam novu priliku ponovno igrati i spreman sam, psihički i fizički. Trenirao sam cijelo ovo vrijeme, nisam odmarao tako da sam u dobroj formi", dodao je 23-godišnji Senegalac koji je još 2017. debitirao u seniorskoj reprezentaciji i 2018. bio u standardnoj postavi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

U dvoboju protiv Japana je postigao i pogodak te tako postao najmlađi afrički strijelac u povijesti svjetskih prvenstava.

"Velika mi je želja ponovno zaigrati u reprezentaciji, zato je važno za mene da imam što veću minutažu ovdje. Kao što sam rekao, u nogometu je sve moguće, zato vjerujem da mi se ta želja može ostvariti", zaključio je Wague koji je sakupio 21 reprezentativni nastup.

Tagovi: Gorica, Barcelona, Moussa Wague
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE