GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gdje će Luis Enrique?

Gdje će Luis Enrique?
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.03.2023 / 15:06
Autor: SEEbiz / index.hr
MADRID - Donedavni izbornik španjolske reprezentacije Luis Enrique traži novi posao, a prema pisanju stranih medija, kandidat je za dvije pozicije.

Jedna je klupa Chelseaja, na kojoj loše ide Grahamu Potteru, a druga klupa Atletico Madrida, s koje bi nakon 12 godina mogao otići Diego Simeone.

Fabrizio Romano javlja da se Luis Enrique želi vratiti trenerskom poslu, no da još uvijek nije bilo nikakvih razgovora s Chelseajem. Zanimljiva je i priča o njegovom mogućem prelasku u Atletico, kojim bi završila era Diega Simeonea, koja je započela još 2011. godine.

U skupini ovosezonske Lige prvaka s Portom, Club Bruggeom i Bayerom posljednje je mjesto zauzeo Atletico, a u La Ligi je trenutačno četvrti i bori se kako bi ostao među četiri najbolje momčadi u prvenstvu, čime bi osigurao nastup u Ligi prvaka i iduće sezone. No Atletico više nije ni izbliza konkurentan Realu i Barceloni na duge staze, a mediji najavljuju da bi Enrique trebao razbuditi momčad.

Nakon lošeg rezultata na Svjetskom prvenstvu, kojem je domaćin bio Katar, Luis Enrique napustio je izborničko mjesto Španjolske. Ranije u trenerskoj karijeri vodio je Romu, Celtu i Barcelonu, a još uspješniju igračku karijeru počeo je u rodnom Gijonu kao igrač Sportinga, nakon čega je vrlo dobro igrao za Real i Barcelonu.

Tagovi: Luis Enrique, Chelsea, Atletico Madrid
PROČITAJ I OVO
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE