GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Futsal Dinamo razmotirao Torcidu, Čekol briljirao

Futsal Dinamo razmotirao Torcidu, Čekol briljirao
UVJERLJIVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.03.2024 / 08:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Početak iz snova za Dinamo u prvom četvrtfinalnom ogledu protiv Torcide. Dinamo na krilima Kristijana Čekola i užarene atmosfere u Domu sportova slavio s velikih 6:1.

Prvo poluvrijeme započelo je baš onako kako bi svaki navijač Dinama htio. Kristijanu Čekolu trebalo je samo dvije minute da baci dvoranu u trans. Odlično je presjekao loptu na gostujućoj polovici te lobom prebacio nemoćnog golmana Torcide za vodstvo od 1:0.

Agresivni tempo Plavih nastavio se i dalje te smo gol ponovno vidjeli u 4. minuti. Na lopti se našao Luka Perić koji se fenomenalno okreće te još bolje zabija za velikih početnih 2:0. Minutu kasnije svjedočili smo odličnom „slalomu“ Nikole Gudasića, no nažalost bez lopte je ostao pred samim golom.

Prvu priliku gostiju iz Splita bilježimo u 6. minuti kada je Ante Kovačević izašao pred Piplicu, ali golman Plavih ostao je skoncentriran i bez problema loptu skrenuo u aut. S druge strane, nakon izborenog slobodnog udarca Tihomir Novak šutira po golu, na odbijenoj lopti našao se Kristian Čekol, ali njegova lopta odlazi pokraj gola.

Dinamo nogu s gasa nikako nije puštao što je rezultiralo i trećim pogotkom. Pred vratima gostiju Luka Perić je zakomplicirao stvari, a u strijelce se ovaj put upisuje Tihomir Novak. Gosti u 11. minuti pokušavaju ugroziti gol Plavih te se ponovno u prilici našao Kovačević. Ovoga puta stativa je spasila Piplicu. Nakon toga, Torcida uvodi golmana igrača u relativno ranoj fazi utakmice, ali možemo reći da se isplatilo. Za smanjenje razlike Splićana gol postiže Luka Tešija.

Do kraja poluvremena vidjeli smo dvije odlične obrane Ante Pipilice, još jednu stativu Torcide i pokušaj reprize prvog gola, no Čekol ovaj put nije bio precizan.

Drugo poluvrijeme je počelo nešto smirenije, a prve je prilike imala Torcida. U 24. minuti ponovno smo vidjeli pokušaj loba. Luka Perić se našao u izglednoj situaciji, ali bezuspješno. Dvije minute kasnije, odličnu šansu imao je Luka Grubišić. Piplica je ostao miran i upisao još jednu obranu.

Odmah napad iza uslijedilo je novo slavlje na tribinama. Perić je odradio velik dio posla na gostujućoj polovici te opucao po golu. Njegova odbijena lopta dolazi do Čekola koji mirno postiže još jedan pogodak.

Nakon velikih zasluga za četvrti pogodak Plavih, Perić se okrunio s još jednim odličnim golom. Ovaj put obrnuta kombinacija. Čekol izbacuje loptu s vlastite polovice te precizno dodaje Periću. Plavi devet je prevario svog čuvara za visokim 5:1 na semaforu.

No, ni tu priči nije bio kraj. Nakon pet komada, stigao je i onaj šesti. Definitivno utakmica sezone za našeg Krtistijana Čekola koji je prošao po desnoj strani i postigao svoj hat-trick.

Za kraj, možemo istaknuti atraktivan pokušaj voleja Nevena Zonjića s jedne strane i slobodan udarac Ante Silića s druge strane.

Tagovi: Futsal Dinamo, Dinamo Torcida, Čekol
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE