GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Francuzi ostali i bez Koundea i Maignana

Francuzi ostali i bez Koundea i Maignana
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.09.2022 / 10:46
Autor: SEEbiz / H
PARIZ - Branič francuske reprezentacije Jules Kounde i vratar Mike Maignan propustit će utakmicu Lige nacije protiv Danske u nedjelju nakon što su se ozlijedili jučer u susretu protiv Austrije, izjavio je francuski izbornik Didier Deschamps.

Koundea je zamijenio William Saliba u 23. minuti, dok je Maignan igrao do poluvremena prije nego što ga je zamijenio Alphonse Areol u drugom dijelu na Stade de Franceu. Francuska je sinoć pobijedila Austriju 2-0.

"Jules je imao problem s tetivom, a Mike problem s mišićem lista. Oni neće biti dostupni za nedjeljnu utakmicu u Danskoj," rekao je Deschamps.

Više od desetak francuskih igrača je ozlijeđeno, a među ključnim odsutnim su napadač Karim Benzema, vratar Hugo Lloris i veznjak Paul Pogba.

Francuska je treća u svojoj skupini Lige nacija s pet bodova iz isto toliko utakmica, prva je Hrvatska s deset bodova, a treća Danska s devet. Na SP u Katru, koje počinje 20. studenog, Francuzi počinju obranu naslova svjetskog prvaka protiv Australije 22. studenog.

Tagovi: Jules Kounde, Mike Maignan, Francuska, Liga nacija
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE