GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ferdo Milin pomoćnik Krznaru u Dinamu

Ferdo Milin pomoćnik Krznaru u Dinamu
DINAMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.03.2021 / 19:53
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Bivši izbornik hrvatske U-19 reprezentacije Ferdo Milin novi je član stručnog stožera Dinamove prve momčadi, a asistirat će glavnom treneru Damiru Krznaru, koji ga je pozvao da se priključi maksimirskoj struci, objavljeno je na stranici Dinama.

Najveći dio svoje igračke karijere Milin je proveo u rodnom Zadru, a kratko je nastupao i u dresu splitskog Hajduka. Rano se posvetio trenerskom pozivu, prvo u Zadru s kojim je potpisao povijesni rezultat i to upravo protiv Dinama na maksimirskom travnjaku. Milin je predvodio zadarsku momčad do velikog preokreta u osmini finala hrvatskog Kupa ujesen 2012. godine. Dinamo je vodio s 2-0 sve do 83. minute nakon čega su gosti izjednačili, a u produžetku dohvatili i pobjedu.

Kasnije je bio izbornik hrvatske juniorske reprezentacije, vodio je kadetski i potom juniorski uzrast Ujedinjenih Arapskih Emirata kao i mladu momčad Al Nassra iz Dubaija.

"Krznar i ja u stalnom smo kontaktu već četiri, pet godina, u svakodnevnoj smo komunikaciji, razmjenjujemo mišljenja, ideje... To je naposljetku i dovelo do ove suradnje. Njegov me poziv jako ugodno iznenadio. Za mene je ovo novi izazov, novi korak u karijeri. Dinamo je institucija, a rezultati sve govore. Nije mala stvar raditi u europskom klubu. Iznimna mi je čast biti ovdje", istaknuo je Milin.

Tagovi: Ferdo Milin, Damir Krznar
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE