GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Evo što je Petković poručio Boysima

Evo što je Petković poručio Boysima
SMIRIVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.04.2024 / 08:26
Autor: SEEbiz
SPLIT - Neredi koje su izazvali navijači Hajduka nakon domaćeg poraza 0:1 od Dinama za ispadanje u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa obilježili su drugi derbi rivala na Poljudu u samo četiri dana.

U oba je minimalnim rezultatom slavio Dinamo te tako Hajduk izbacio iz utrke za prvenstvo i Kup. Činjenica da je Dinamo to napravio Hajduku na Poljudu samo je dodatno razbjesnila Torcidu.

Po eliminaciji Hajduka iz natjecanja u kojem je dvije uzastopne godine stizao do titule, domaći navijači utrčali su u teren. Sukobe većih razmjera spriječili su policija i zaštitari. Kad su navijači Hajduka počeli trčati u smjeru tribine na kojoj su Bad Blue Boysi, Dinamovi igrači i stručni stožer slavili pobjedu, nogometaši i treneri Dinama potražili su spas sprintom prema svlačionicama.

"Da su nam mjerili brzinu trčanja, bilo bi to preko 35 km/h, meni je skoro otišla zadnja loža. Neću to komentirati, nikome od nas ništa se nije dogodilo", izjavio je Jakirović.

No nisu svi dinamovci s terena bježali glavom bez obzira u tunel Poljuda pred stampedom pobješnjelih torcidaša. To su napravili svi osim jednog. S tribina Hajdukovog stadiona jasno se vidjelo kako Bruno Petković, dok svi njegovi spas od navijača Hajduka traže sprintom, travnjak Hajdukovog stadiona napušta laganim hodom. Naravno, zbog toga je među navijačima Dinama ionako obožavani Petković pokupio još simpatija.

No nije to jedino čime je Petković oduševio dinamovce. Golom je odlučio prvenstveni derbi, dok je gol za pobjedu u Kupu Kulenović zabio nakon njegovog šuta, ali iskazao se i nakon što su se smirili neredi na stadionu. Petković je, naime, jedini od gostujućih igrača došao pred Dinamove navijače na jugu Hajdukovog stadiona. Okružen specijalcima uzeo je od navijača megafon te im rekao:

"Hvala vam na podršci i hvala na svemu. Vani je puno ranjenih, policija moli da sad i mi ne provociramo i da ne razgovara s vama cijela momčad. Hvala na svemu, pobijedili smo, nastavit ćemo i dalje, vidimo se u nedjelju na Maksimiru."

Tagovi: petković, bbb, dinamo, torcida
PROČITAJ I OVO
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE