GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Džanan Musa vraća se u Europu

Džanan Musa vraća se u Europu
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.01.2021 / 09:50
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Bivša zvijezda Cedevite i reprezentativac BiH Džanan Musa nakon dvije godine u NBA ligi vraća se u Europu.

"Leti u Europu za nekoliko dana, a ime novoga kluba bit će poznato uskoro", objavio je njegov agent Miško Ražnatović na Twitteru.

Musa je u NBA stigao 2018. nakon tri godine u Cedeviti. Brooklyn Netsi izabrali su ga kao 29. na draftu, ali u dvije sezone više je igrao za njihovu filijalu Long Island Netse u Razvojnoj ligi. Za Brooklyn je u dvije godine odigrao 49 utakmica s prosjekom od 4,3 poena za 11 minuta igre.

Uoči ove sezone Netsi su 21-godišnjaka trejdali u Detroit, koji ga je zatim otpustio. Otad je Musa bez angažmana.

Amerikanci su očekivali da će biti na raspolaganju za jučerašnji draft Razvojne lige, ali Musa se u posljednji trenutak povukao i odlučio vratiti se u Europu.

"Bili smo blizu tome da nastavi borbu za NBA ugovor kroz Razvojnu ligu, ali posljednjih je dana postalo potpuno poznato kako će ona izgledati. Čak 13 klubova neće igrati, sve se igra na samo jednome mjestu i traje samo šest tjedana. To nije ozbiljno natjecanje ni optimalno mjesto na kojem bi mogao pokazati svoj talent", rekao je Ražnatović za Klix.ba i objasnio da će se Musa za pola godine ili godinu vratiti u NBA.

Talijanski novinar Matteo Andreani na Twitteru je objavio da je za Musu zainteresirano više europskih klubova, ne samo euroligaša.

Još nema novih informacija o budućnosti Marija Hezonje, koji je u istoj situaciji kao Musa. Prije početka sezone iz Portlanda je razmijenjen u Memphis, koji je uskoro s njim raskinuo ugovor.

Tagovi: Džanan Musa, Miško Ražnatović, Detroit Pistons, Mario Hezonja, Brooklyn Nets
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE