GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dva velikana ćele Olma

Dva velikana ćele Olma
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.04.2023 / 18:39
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Dani Olmo je pod ugovorom s RB Leipzigom do kraja lipnja sljedeće godine, no poznata je njegova želja za odlaskom iz kluba.

Zna se i za interes Barcelone, koja bi rado vratila igrača koji ju je napustio kao tinejdžer, ali zna se da ga žele i najjači engleski klubovi. Za sve njih ne vrijede ista pravila.

"Olmo bi se volio vratiti u Barcelonu, ali ne bi imao ništa protiv transfera u Englesku. Među zainteresiranima je i Manchester United. Leipzig se muči s produženjem Olmovog ugovora. On je htio da se u produženje ugradi klauzula prema kojoj može otići i na kraju ove sezone", rekao je Bildov urednik nogometne rubrike Christian Falk.

"U dogovorima prošlog ljeta ispregovarane su dvije klauzule. Olmova cijena iznosit će 70-75 milijuna eura, a druga se odnosi na njegov povratak kući i preferiranu destinaciju, Španjolsku. Ta iznosi 60 milijuna eura", otkrio je.

Olmova vrijednost na Transfermarktu iznosi 40 milijuna eura, a poznato je da se njegovom sljedećem transferu raduju i u Dinamu. Naime, hrvatski prvak je Olma prodao u Leipzig s klauzulom prema kojoj ima pravo na 20 posto Leipzigova profita od sljedećeg transfera, dakle petinu razlike između odštete koju je Leipzig platio Dinamu i odštete koju je dobio za Olma. Bude li potpisao za Barcelonu, Dinamo će dobiti manje nego ako potpiše primjerice za United, budu li navedeni iznosi točni.

Olmo je za Leipzig odigrao 116 utakmica. Zabio je 20 i asistirao za 24 gola.

Tagovi: Dani Olmo, RB Leipzig, Barcelona. Manchester United, Dinamo, Bayern
PROČITAJ I OVO
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
NBA PLAYOFF
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
DALLAS - Dallas je dramatičnom domaćom pobjedom nad Oklahomom 117:116, s ukupnih 4:2 izborio finale Zapadne konferencije NBA play-offa.
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
BOKS
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
LONDON - Nakon 12 rundi rata, Usik je slavio podijeljenom sudačkom odlukom (115-112, 113-114, 114-113).
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE