GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dončić srušio Clipperse, solidna predstava Zubca

Dončić srušio Clipperse, solidna predstava Zubca
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.03.2021 / 07:39
Autor: SEEbiz / Index.hr
DALLAS - Luka Dončić je odigrao još jednu sjajnu utakmicu i učinkom predvodio Dallas Maverickse do pobjede protiv Los Angeles Clippersa. Završilo je 105:89.

Dončić je bio odličan u napadu pobjedničke momčadi pa je utakmicu završio s 42 postignuta poena, što mu je bilo četvrti put ove sezone da je ubacio minimalno 40. Odličan šut za tri poena (6-11) uklopio je u isti takav ukupno (16-28), a svestranost potvrdio i sa šest skokova i devet asistencija. Dobar je bio i u obrambenim zadacima pa je susret okončao i s tri osvojene lopte i dvije blokade.

U redovima Clippersa najbolji su bili Paul George s 28 i Kawhi Leonard s 20 poena, a vrlo dobar bio je i Ivica Zubac koji je bio startni centar momčadi iz Los Angelesa. Hrvatski centar je odigrao 35 minuta utakmice i uz sjajnih 7-9 iz igre ostvario učinak od 14 poena, sedam uhvaćenih lopti, uz tri osvojene lopte i dvije asistencije.

Upisao je i jednu blokadu.

Njom je zaustavio Dončićev prodor krajem druge četvrtine utakmice blokiravši pokušaj polaganja najveće zvijezde Dallas Mavericksa.

Ono što je napravio početkom te dionice izgledalo je još impresivnije. Prvo je fantastično reagirao u obrani zaustavivši šut Jalena Brunsona, što mu NBA liga nije navela kao blokirani šut već osvojenu loptu, a onda i istrčao kontranapad koji je završio silovitim zakucavanjem.

Tagovi: Ivica Zubac, Luka Dončić, Los Angeles Clippers, Dallas Mavericks
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE