GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đoković: Zviždite mi, ali ću uzvratiti

Đoković: Zviždite mi, ali ću uzvratiti
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.04.2024 / 13:57
Autor: SEEbiz
MONTE CARLO - Novak Đoković je u četvrtak u osmini finala ATP turnira u Monte Carlu savladao talijanskog predstavnika Lorenza Musettija koji ga je lani u istoj fazi zaustavio.

Tom pobjedom Đoković je postao drugi najstariji četvrtfinalist Monte Carla u povijesti, ali to nije bila najveća tema dana. Najviše se pričalo o Đokovićevoj svađi s publikom u prvom setu.

Kod rezultata 4:3 za Musettija u prvom setu Srbin se nije složio s odlukom te je ušao u raspravu sa sucem. Na to je publika počela zviždati što je nagnalo Đokovića da krene s imitacijom dirigiranja. Zviždanje se pojačalo, ali se i Đoković probudio. Vratio je break zaostatka već u tom gemu te je do kraja meča došao do pobjede od 7:5 6:3.

Na press konferenciji nakon meča komentirao je situaciju s publikom gdje je naglasio kako nije planirao isprovocirati gledatelje, već da je reagirao zbog nepravednog zviždanja.

- U redu, zviždite mi i igrat ću bolje. Nije to mentalitet koji imam, ali ako ljudi reagiraju na način na koji mislim da ne zaslužujem, uzvratit ću natrag - rekao je Đoković nakon meča.

Đoković danas (petak) u Monte Carlu igra meč četvrtfinala protiv Australca Alexa de Minaura u kojem će tražiti put do povijesti. Prvi tenisač svijeta će u slučaju pobjede postati najstariji igrač ikad u polufinalu monegaškog Mastersa.

Tagovi: đoković, monaco, musetti
PROČITAJ I OVO
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE