GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đoković pao kao pokošen. Evo što se dogodilo

Đoković pao kao pokošen. Evo što se dogodilo
NESREĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.05.2024 / 08:13
Autor: SEEbiz
RIM - Bizarna nesreća dogodila se najboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokovića na čiju je glavu pala boca dok je potpisivao autograme nakon pobjede protiv Francuza Mouteta u drugom kolu ATP Masters 1000 turnira u Rimu.

Iste sekunde nakon što ga je boca udarila u glavu, Đoković je pao na pod nakon čega je prebačen u bolnicu. Redovita konferencija za medije je otkazana zbog, kako se službeno navelo, vrtoglavice i rane na glavi.

Brojni mediji vrlo brzo su objavili kako je sve bio splet nesretnih okolnosti te da je iz ruksaka navijača iz publike, koji je želio dobiti Đokovićev autogram, ispala boca koja je sletjela na glavu srpskog tenisača. To potvrđuje i snimka iz drugog kuta.

Navedeno je i da bi Đoković trebao normalno nastaviti s igranjem na ATP turniru u Rimu gdje ga u trećem kolu čeka meč protiv Čileanca Alejandra Tabila. To je potvrdio i sam srpski tenisač objavom na društvenim mrežama.

"Hvala vam na porukama. Bila je ovo nesreća. Dobro se osjećam, odmaram u hotelu s vrećicom leda. Vidimo se u nedjelju", napisao je Đoković.

Tagovi: ĐOKOVIĆ, RIM, NESREĆA
PROČITAJ I OVO
Hrvatska uvjerljiva protiv Sjeverne Makedonije
UVJERLJIVO
Hrvatska uvjerljiva protiv Sjeverne Makedonije
RIJEKA - Hrvatska nogometna reprezentacija je na Rujevici u sklopu priprema za Europsko prvenstvo rezultatom 3:0 uvjerljivo pobijedila Sjevernu Makedoniju.
Mbappé potpisao za Real Madrid, zaradit će nestvaran iznos
TRANSFERI
Mbappé potpisao za Real Madrid, zaradit će nestvaran iznos
PARIZ - Kylian Mbappé je novi igrač Real Madrida. Jedna od najvećih transfer saga u povijesti nogometa je napokon završila i Francuz je službeno postao novi igrač Kraljevskog kluba.
Zvezdan Mitrović novi je trener Cedevite Olimpije
KOŠARKA
Zvezdan Mitrović novi je trener Cedevite Olimpije
LJUBLJANA - Momčad slovenskog košarkaškog kluba Cedevita Olimpija ubuduće će s klupe voditi iskusni crnogorski stručnjak Zvezdan Mitrović, koji će na mjestu glavnog trenera zamijeniti Zorana Martića, priopćio je ljubljanski klub. Martiću je ugovor istekao na kraju sezone 2023./24.
Vinicius izabran za najboljeg igrača Lige prvaka
UEFA
Vinicius izabran za najboljeg igrača Lige prvaka
NYON - Uprava Europske nogometne federacije (Uefa) proglasila je danas brazilskog nogometaša Viniciusa Juniora, koji je u subotu odveo Real Madrid do europske slave, najboljim igračem sezone u Ligi prvaka. Njegov suigrač Jude Bellingham dobio je nagradu za najboljeg mladog nogometaša.
Kalinić otpisao trojicu igrača Hajduka
POTEZI
Kalinić otpisao trojicu igrača Hajduka
SPLIT - Dino Mikanović (30), Vadis Odjidja-Ofoe (35) i Filip Čuić (21) napuštaju Hajduk po isteku ugovora krajem ovoga mjeseca, objavila je Hajdukova službena stranica.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE