GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Đoko Pavićević želi preuzeti Cibonu i čačanski Borac

Đoko Pavićević želi preuzeti Cibonu i čačanski Borac
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.03.2020 / 20:50
Autor: SEEbiz
BAR - Prema neslužbenim informacijama, grupacija na čijem čelu je predsjednik Mornara, Đoko Pavićević, u pregovorima je sa oba kluba o preuzimanju.

Navodno, ukoliko bi se postigli dogovori, grupacija bi preuzela vlasništvo nad čačanskim Borcem i značajan udjel u Ciboni.

Pavićević zajedno sa svojim bratom Mihailom već godinama uspješno vodi Mornar. Klub iz Bara je u sezoni 2017./2018. postao prvak Crne Gore i prekinuo višegodišnju dominaciju Budućnosti, koja je baš te sezone osvojila naslov prvaka u ABA ligi.

Također, ove sezone se Mornar bori za plasman među prve četiri ekipe regionalnog natjecanja, a trenutačno drži peto mjesto s istim omjerom (13-8) kao i četvrta Cedevita Olimpija.

Direktor Cibone Domagoj Čavlović ističe da prvi put čuje za takvu mogućnost.

"To prvi put čujem. Ja jesam danas pričao s Đokom, ali kao predsjednik ABA lige i oko toga što i kako ćemo završiti sezonu. Jer, mi smo u petak trebali da održimo Skupštinu lige, ali nismo, a uskoro ćemo morati da donesemo neke odluke pa se konsultujem s kolegama iz drugih klubova", kazao je Čavlović za Večernji list.

"Za takvo nešto mi bismo morali transformirati klub iz udruge u sportsko dioničko društvo, pa bi trebali oglasiti prodaju tih dionica. Nije mi jasno od kuda potiče takva dezinformacija i koji joj je cilj", kazao je Čavlović.

Tagovi: Đoko Pavićević, Cibona, Mornar Bar, Borac Čačak, ABA liga
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE