GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamovo pojačanje zapelo na liječničkom pregledu

Dinamovo pojačanje zapelo na liječničkom pregledu
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.08.2023 / 08:26
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Mladi alžirski nogometaš Yacine Titraoui (20) gledao je na Maksimiru utakmicu Dinamo - Gorica, nakon nje iz kluba je stigla informacija da će u ponedjeljak obaviti liječnički pregled, te onda staviti potpis na ugovor s Modrima. Međutim, to se još nije dogodilo.

Iz pouzdanih izvora Sportske novosti doznahz da je Alžirac koji je u plavi dom trebao stići za nešto manje od milijun eura koje su Modri trebali uplatiti njegovom klubu Paradouu, zapeo na - liječničkom pregledu. Međutim, koliko smo uspjeli saznati, Dinamo još nije definitivno odustao od Alžirca.

Naime, izvori tvrde da se traži ‘second opinion‘, još neko liječničko mišljenje. Istina, to nam baš i nije previše jasno, ako Alžirac ima problema zbog kojih je zapeo na liječničkom koji je u Dinamu uvijek temeljit i savršen, što onda može ponuditi neko drugo mišljenje?

Ulaziti u bilo kakav biznis s igračem koji nije od prve prošao liječnički mogao bi biti preveliki rizik. Naravno, možda se ‘liječniki konzilij‘ složi da problemi koji su se javili na pregledu nisu takve prirode da bi mogli predstavaljati neku veliku neugodu u budućnosti, ali u plavom klubu svakako trebaju biti oprezni kod takvih angažmana. Istina, nije skup ali svaki euro je previše ako nešto nije u redu s njegovim zdravljem. Inače, u Dinamu u njemu vide veliki potencijal, igrača koji je trebao uskoro igrati vrlo značajnu ulogu u veznom redu. Vidjeti ćemo kako će se ta priča na koncu rasplesti.

Titraoui je, inače, produkt nogometne akademije Paradoua, koja je na glasu kao jedna od najboljih nogometnih škola u sjevernoj Africi, a koja je iz svoga pogona posljednjih godina izbacila nekoliko zanimljivih igrača. Ramy Bensebaini (Borussija Dortmund), Youcef Atal (Nice), Hicham Boudaoui (Nice), Adem Zorgane (Charleroi), Farid El Melali (Angers), Abdelkahar Kadri (Kortrijk)... svi oni igrali su za Paradou.

Titraoui je prije dvije godine, u kolovozu 2021., samo dva tjedna nakon 18 rođendana imao seniorski debi. Od tada je u Paradou odigrao ukupno 58 službenih utakmica u kojima je pet puta zatresao mrežu i još četiri puta asistirao suigračima za gol. Mladi Alžirac već godinu dana kasnije debitirao je i za reprezentaciju i pritom prepravio povijesne knjige. Dva nastupa na Arapskom kupu 2022., a dobio je priliku u završnicama utakmice protiv Sudana i Egipta, zasad su mu i jedina.

Inače, Titraoui je bio najmlađi igrač Alžira na tom natjecanju, a onog trenutka kada je zakoračio na teren u utakmici protiv Sudana ispisao je povijest alžirskog nogometa. Naime, sa 18 godina i 128 bio je najmlađi igrač koji je ikada nastupio za reprezentaciju. Taj rekord držao je do ožujka ove godine kada ga je za samo 24 dana nadmašio Badredine Bouanani. Protiv Egipta se, pak, Titraoui nije proslavio jer ušao je u igru u 90+1., a travnjak je napustio u 90+5. zbog crvenog kartona.

Tagovi: Yacine Titraoui, Dinamo, Igor Bišćan
PROČITAJ I OVO
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE