GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo sprema veliki povratak iskusnog defanzivca

Dinamo sprema veliki povratak iskusnog defanzivca
POVRATAL?
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.10.2023 / 18:30
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Osim gužve u kancelarijama, gdje se održavaju sastanci Izvršnog i Nadzornog odbora, na Maksimiru je mirno kad se radi o nogometu.

Sergej Jakirović svojim je dečkima dao slobodno do četvrtka, neki su ostali u Zagrebu, neki su otputovali na razne adrese. Ali jedan se izgleda vratio! Ili je na korak od povratka. Naime, kako su nam javili izvori bliski maksimirskom klubu, Kevin Theophile-Catherine opet bi trebao igrati u Dinamu! Istina, trebaju se srediti još neki sitni detalji i dogovori oko njegove plaće, što uvijek može biti razlog da dogovor propadne u posljednjem trenutku, međutim, francuski stoper se u ponedjeljak vratio iz Barcelone gdje je bio neko vrijeme, u Zagrebu je i kako nam tvrde, u četvrtak bi se već mogao pojaviti na treningu Sergeja Jakirovića. Ako svi dogovori oko njegovih primanja završe uspješno.

Kad mu je ljetos istekao ugovor, Dinamo mu nije ponudio novi po istim uvjetima, Kevin Theophile tražio je novi klub, imao je nekih ponuda i činilo se da će ubrzo naći novu sredinu. Međutim, ostao je 33-godišnji stoper bez kluba, ali je ostao živjeti u metropoli. Trenirao je s privatnim trenerom i čekao angažman. Zanimljivo, KTC je trenirao s Dinamovim kondicijskim trenerom Stipom Marinom, članom Jakirovićeva stožera.

Theophile je slobodan igrač i može potpisati u bilo kojem trenutku. S obzirom na probleme koje je Dinamo imao sa stoperima, odnosno zbog činjenice da je Boško Šutalo nakon teške ozljede i neigranja u slaboj formi koja proizvodi kikseve, da se Maxime Bernauer i Joaquin Sosa nisu nametnuli, iako je doduše Bernauer u posljednjem kolu protiv Istre 1961 bio dobar, ima logike da se Theophile vrati u plavi dom. Uostalom, znamo da trener Jakirović ne bi imao ništa protiv da se vrati u svlačionicu. Pamtimo ga kao velikog profesionalca, karakternog i poštenog igrača koji je imao sjajnih trenutaka u plavoj momčadi.

Tagovi: Kevin Theophile-Catherine, Dinamo, Jakirović
PROČITAJ I OVO
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE