GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo produžio ugovor sa Šutalom

Dinamo produžio ugovor sa Šutalom
UGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.03.2022 / 18:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatski prvak Dinamo produžio je ugovor sa 22-godišnjim stoperom Josipom Šutalom, stoji na web-stranici zagrebačkoga kluba.

Šutalo je u Dinamu od svoje 14. godine, kada je došao iz Neretve iz Metkovića, a prvotni ugovor s Dinamom imao je do 2025. godine.

Dinamo nije objavio na koliko je produžio ugovor sa standardnim članom U-21 reprezentacije, ali se procjenjuje da je dobio financijski jači ugovor od prethodnog.

"Ako uspije popraviti duel u zraku, bit će stoper najviše svjetske razine. On je kapacitet za reprezentaciju, a na njemu je da to i opravda. Uvijek se može dogoditi lošija utakmica, ali stabilan je u glavi, odlično radi i ima sjajan pristup prema klubu i dresu", kazao je trener Željko Kopić na web-stranici Dinama.

Tagovi: Josip Šutalo, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Skender: Vlatka Peras dobila je otkaz i nema pravo na otpremninu
POTVRDA
Skender: Vlatka Peras dobila je otkaz i nema pravo na otpremninu
ZAGREB - Nakon što su članovi Izvršnog odbora Dinama u četvrtak kasno navečer donijeli odluku o prekidu suradnje s predsjednicom Uprave kluba Vlatkom Peras, u petak na konferenciji za medije potpredsjednik kluba Dubravko Skender obrazložio je sve detaljno.
Pacersi nemoćni u Bostonu
NBA PLAYOFF
Pacersi nemoćni u Bostonu
BOSTON - Košarkaši Boston Celticsa pobijedili su Indiana Pacerse sa 126-110 u drugoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige te su poveli s 2-0 u seriji.
Sopić na izlaznim vratima
TRENERI
Sopić na izlaznim vratima
RIJEKA - Pisali smo već o narušenom odnosu u svlačionici Rijeke, prije svega između trenera Željka Sopića i jedne od najvećih zvijezda kluba s Rujevice, Marka Pjace.
Bayern najozbiljniji kandidat za kupnju Olma
TRANSFERI
Bayern najozbiljniji kandidat za kupnju Olma
ZAGREB - Dani Olmo velika je želja Barcelone, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo, prije par dana je pisala Marca.
Dinamo smijenio Vlatku Peras
SMJENA
Dinamo smijenio Vlatku Peras
ZAGREB - Predsjednica Uprave Dinama Vlatka Peras smijenjena je s dužnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE