GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo dogovorio dolazak Hoxhe

Dinamo dogovorio dolazak Hoxhe
DOGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.01.2024 / 17:13
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Arber Hoxha (25) danas će obaviti liječnički pregled i ako bude sve u redu, trebao bi se priključiti Dinamovim pripremama u Rovinju! To je vijest koja nam je danas sletjela iz izvora bliskih Maksimiru.

Parametri posla još nisu definitivno službeno definirani, ali radi se samo o detaljima koji bi trebali biti riješeni do kraja današnjeg dana. Uglavnom, Slaven Belupo je za Hoxhu tražio dva milijuna eura, ali su klubovi na kraju dogovorili za nižu cifru. Tako će nakon Morena Živkovića i Frana Brodića još jedna želja Sergeja Jakirovića osvanuti u plavom domu.

Dugo su trajali pregovori između kluba iz Koprivnice i Modrih, čak je u jednom trenutku izgledalo da bi na kraju mogli završiti neuspješno, jer Slaven Belupo nije htio sniziti cijenu za svog najboljeg igrača. Čvrsto se držao cijene od 2 milijuna eura, a spominjalo se da Hoxha ima i ponudu od 2,5 milijuna eura mađarskog Ferencvarosa. Također, za Hohxu su bili zainteresirani Monza i Torino. Spominjali su se i interesenti iz Bundeslige. Međutim, danas u poslijepodnevnim satima došlo je do dogovora i Hoxha će, ako sve bude u redu na liječničkom pregledu, a nema razloga da tako ne bude, postati Dinamov igrač.

Slaven Belupo neće dakle dobiti traženu cifru od 2 milijuna eura, ali će ona ipak biti izdašna, jer u konačni dogovor bit će uključeni i bonusi od buduće prodaje, te još neki bonusi, a klub koji trenira Roy Ferenčina će na ime tog transfera dobiti i igrača koji je već u njegovoj svlačionici, Mateja Šakotu. A možda i još nekoga iz plave svlačionice.

Uglavnom, na kraju će biti zadovoljne sve tri strane, Slaven Belupo, Dinamo i Arber Hoxha. Naime, Hoxha je imao ogromnu želju doći u Dinamo, ona mu se eto i ostvarila. Tako su Modri dobili igrača koji će biti zaista pravo pojačanje, čovjeka koji radi prevagu na terenu, po mnogima najboljeg driblera HNL-a.

Ne samo to, Jakirović je sad popunio posve lijevu stranu, na lijevom beku igrat će Japanac Ogiwara, na lijevom krilu Hohxa. To je ono što je Jakirović želio, to mu je bio prioritet. Modri će na proljeće biti iznimno jaki na krilnim pozicijama, na desnoj strani igrat će Takuro Kaneko, na lijevoj Arber Hoxha. Po onome što smo vidjeli najesen, biti će to ubojita kombinacija.

Tagovi: HOXHA, SLAVEN, DINAMO, JAKIROVIĆ
PROČITAJ I OVO
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE