GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Denver bolji od Portlanda, 29 poena Jokića

Denver bolji od Portlanda, 29 poena Jokića
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.02.2024 / 08:03
Autor: SEEbiz / BETA
DENVER - Košarkaši Denvera pobijedili su sinoć na svom terenu Portland sa 112:103 u NBA ligi, uz još jednu dobru partiju srpskog centra Nikole Jokića.

Aktualni NBA prvaci izgubili su 14 poena u prvom poluvremenu i nisu vodili sve do posljednjeg šuta u trećoj četvrtini kada je Jokićevo polaganje Nuggetsima donijelo 86:84, a potom su bez problema završili susret i upisali pobjedu.

Jokić je susret završio s 29 poena, osam skokova i sedam asistencija, Jamal Murray dodao je 21, dok su Michael Porter, Aaron Gordon i Peyton Watson ubacili po 12 poena. U redovima Portlanda najefikasniji su bili Deandre Ayton sa 27 poena i Anfernee Simmons sa 26 poena.

Oklahoma je zaostajala 23 poena, ali je na kraju nakon dva produžetka uspjela pobijediti Toronto 135:127 i ostati prva na Zapadu sa skorom 35/15.

Josh Giddy bio je najefikasniji u pobjedničkoj momčadi s 24 koša, koš manje ubacio je Shay Gilges Alexander, Lou Dort i Chet Holmgren dodali su po 22 koša, dok je Aaron Wiggins ubacio 20 koševa.

Srbijanski košarkaš Vasilije Micić za 14 minuta na parketu upisao je tri poena, pet asistencija i jedan skok, dok Aleksej Pokuševski nije igrao.

Momčad trenera Darka Rajakovića predvodio je ARJ Barrett s 23 koša, dok su Scotty Barnes, Jacob Peltle i Dennis Schroeder dodali po 17 poena.

Los Angeles Clippersi su kao gosti bili bolji od Miamija sa 109:95.

U momčadi Clippersa najbolji je bio Kawhi Leonard s 25 poena i 11 skokova, dok je James Harden bio blizu triple-doublea s 21 poenom, 11 asistencija i osam skokova.

Kod Miamija, koji je doživio osmi poraz u posljednjih deset utakmica, najefikasniji je bio Jimmy Butler s 21 košem. Srbijanski košarkaš Nikola Jović nije ulazio u igru.

Boston je protiv Memphisa slavio s uvjerljivih 131:91 i tako stigao do 38. pobjede od početka sezone. Najzaslužniji za ovu pobjedu bili su Jayson Tatum sa 34 i Kristaps Porzingis sa 28 poena.

Košarkaši Utaha pobijedili su Milwaukee 123:108 i prekinuli niz od tri uzastopna poraza. Lauri Markkanen bio je najbolji u pobjedničkoj momčadi s 21 poenom, dok 33 poena, 13 asistencija i sedam skokova Giannisa Antetokounmpa nije bilo dovoljno Milwaukeeju za trijumf.

Minnesota je pobijedila Houston 111:90, Indiana Charlotte 115:99, dok je ranije sinoć Orlando bio bolji od Detroita 111:99, a Phoenix Washingtona 140:112.

Tagovi: Denver, nuggets, jokić, micić, murray, leonard, harden, clippers
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE