GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dejan Radonjić potpisao za Panathinaikos

Dejan Radonjić potpisao za Panathinaikos
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2022 / 16:25
Autor: SEEbiz / Nova.rs
BEOGRAD - Dosadašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić novi je šef stručnog štaba Panathinaikosa, pa je posle 15 trofeja sa Crvenom zvezdom, napustio Mali Kalemegdan.

Grčki klub je zvanično potvrdio ono o čemu se danima unazad pričalo i Radonjiću je dao bolju ponudu od Zvezde.

Dogovorio je dvogodišnji ugovor sa Argirisom Pedulakisom, tehničkim direktorom Panathinaikosa i naredne sezone će sedeti na njegovoj klupi.

Crnogorski stručnjak je iz Zvezde otišao drugi put pošto je vodio crveno-bele od 2013. do 2017, a onda i od kraja 2020. do sada.

Klub sa Malog Kalemegdana je pod njegovim vođstvom uspeo da osvoji triplu krunu ove godine, ali u Evroligi nije bio konkurentniji.

To je bila jedna od tačaka spoticanja između Radonjića i Zvezde, kao i činjenica da su je napustili i igrači koji su bili okosnica tima prošle sezone.

Ostin Holins, Nejt Volters i Dejan Davidovac su napustili klub, otišao je i Maik Cirbes, priča se o odlasku Nikole Kalinića u Barselonu.

Koliko je pažnje privuklo ovo pitanje, pokazuje i to da je čitava zbrka nastala u utorak kada je objavljeno da je već potpisao ugovor s atinskim klubom, pa se ispostavilo da još nije.

Sada su te dileme otklonjene, pa će u narednoj sezoni voditi ekipu koja je prošle sezone ostala bez titule u Grčkoj.

Naslov prvaka je pripao Olimpijakosu, dok je PAO u Evroligi završio na 13. mestu. Godinu ranije bio je 16, što je daleko ispod očekivanja i bar šestog mesta iz sezona 2018/2019 i 2019/2020 pre prekida elitnog takmičenja.

Tu će doskorašnji šef stručnog štaba Zvezde da da svoj pečat i probati da izdigne atinskog velikana iz letargije i osrednjosti u kojoj već neko vreme tavori.

Tagovi: Dejan Radonjić, Panathinaikos
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE