GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dani Alves osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu

Dani Alves osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu
PRESUDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.02.2024 / 11:07
Autor: SEEbiz
BARCELONA - Jedan od najtrofejnijih nogometaša na svijetu, bivši nogometaš Barcelone, Dani Alves, osuđen je na četiri i pol godine zatvora zbog seksualnog napada u Barceloni 30. prosinca 2022. godine.

Uz to, žrtvi mora platiti i 150 tisuća eura odštete. Alves je u pritvoru bio od 20. siječnja 2023. godine, a suđenje je počelo početkom veljače.

Alves je osuđen jer je u noći s 30. na 31. prosinca 2022. seksualno napao djevojku u noćnom klubu Sutton u Barceloni. Na sudu su svjedočili i žrtva, njen rođak, prijatelji, osoblje noćnog kluba, a iskaz je dao i sami okrivljenik.

Sud je utvrdio da je Alves kriv, a iako je tužiteljstvo tražilo maksimalnu kaznu od 12 godina, a na kraju je osuđen na četiri i pol godine. Obrana je kao olakšavajući faktor navodila činjenicu da je Brazilac bio pijan.

Alves nikada nije službeno okončao karijeru. Zadnji angažman je imao u meksičkom UNAM-u, a ranije je igrao za Barcelonu, Sao Paulo, PSG, Juventus, Sevillu i Bahiju. Najdublji trag je ostavio u dresu Barce za koju je igrao 408 utakmica. Osvojio je 43 trofeja čime spada među najtrofejnije igrače u povijesti nogometa. Za brazilsku nogometnu reprezentaciju je nastupio 126 puta.

Tagovi: Dani Alves, silovanje, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav
TRAGEDIJA
Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav
BEOGRAD - Nebojša Đurović (49), sin proslavljenog košarkaškog trenera Vlada Đurovića pronađen je mrtav u petak oko 14 sati u Beogradu.
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
ODLUKE
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
NYON - Izvršni odbor Uefe prihvatio je odluku kojom će na predstojećem EURU u Njemačkoj svaka od reprezentacija moći računati na 26 nogometaša, tvrdi AFP, pozivajući se na neimenovane izvore.
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
PORUKE
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
LEVERKUSEN - Bayer Leverkusen ima cilj produžiti svoj izvanredni niz od 47 utakmica bez poraza ove sezone, ali to neće biti lak zadatak, rekao je u petak trener njemačkog prvaka Xabi Alonso.
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
OPTIMIZAM
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo na Rujevici u nedjelju od 19:30 igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo ulazi s prednošću od dva boda. Rijeka mora ići na pobjedu kako bi ga prestigla. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
UMOR
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
RIM - Treći tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz odustao je od nastupa na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu koji se igra sljedeći tjedan zbog bolova u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE