GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalić: Odbio sam ponude dvije reprezentacije i tri velika kluba

Dalić: Odbio sam ponude dvije reprezentacije i tri velika kluba
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.09.2023 / 08:03
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Izbornik Zlatko Dalić progovorio je o ponudama koje je dobio nakon finala Lige nacija

Hrvatska nogometna reprezentacija ponovno je na okupu u sklopu kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo, a Vatrene očekuju utakmice s Latvijom i Armenijom.

Izbornik Zlatko Dalić imao je razgovor za MaxSport gdje je potvrdio kako je imao nekoliko ponuda nakon finala Lige nacije koje je Hrvatska izgubila od Španjolske.

”Nakon finala Lige nacija imao sam ponude tri velika kluba i dvije reprezentacije s Bliskog istoka, ali mene to ne zanima. Rekao sam im da sam pun želje, volje i motiva za hrvatsku reprezentaciju. Posao koji radim je najljepši mogući. Možda propuštam neke stvari, ali to mi nije bitno. Dok god osjećam tu energiju i dok imamo rezultate, ja ću biti tu. Hrvatska je u posljednje dvije godine napravila čudesne rezultate”, kazao je Dalić koji želi da se Hrvatsku više respektira na svjetskoj nogometnoj sceni.

”Od 29 utakmica izgubili smo samo dvije. Osvojili smo dvije medalje u šest mjeseci, to nije napravio nitko. Zato me zasmetao tretman naših igrača kod nagrada. Hrvatska mora imati puno veći respekt od svih, posebice od FIFA-e i UEFA-e. Ne govorim ovo napamet, naši rezultati to pokazuju. Ponekad imam dojam da svima smetamo. Petljamo se u vrh onima kojih je 200 milijuna, a nas ima samo tri. Što ćemo im mi, samo im smetamo. Naš prkos i naš inat je toliko jak da se uvijek dokažemo. Zato me to smetalo i zato sam bio jedini izbornik koji nije želio glasati”, poručio je izbornik Vatrenih.

Dodaje kako su i hrvatski nogometaši previše podcijenjeni na tržištu transfera.

”Slično je i s transferima. Puno se pričalo zašto ja ne mogu u neki veliki klub. Ja nisam u nikakvoj agenciji, nemam agenta, nemam nikoga. Ja nemam ništa i meni to ne treba. U tim agencijama se stalno vrti nekoliko istih imena. Novci se tu dijele i tako se završavaju ti transferi. Mi nismo u tome. Da neki naš igrač ima englesku ili španjolsku putovnicu, koštao bi deset puta više. Ali neka, mi njima pokažemo sve na terenu”, zaključio je Dalić.

Tagovi: Zlatko Dalić, Hrvatski nogometni savez
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE